lørdag den 14. juli 2012

Weekenden, hvor der skete en hel masse


Jeg er imponeret over hvor meget der kan ske fra fredag til lørdag. Jeg fik rullet garn til Bohemian Poncho, og har faktisk også slået op, regnet, og er så klar til at strikke... Men først skal der arbejdes i huset.


Fredag kom der loft op i stue og gang, det gør en KÆMPE forskel, fra at synes at vi ingen steder kunne være, til at have et rum, der kan bruges... Vi maler nok lige murstenene inden vi flytter for mange møbler ind.


Og gangen, det er blevet så lækkert, netop fordi loftet virkelig integrere stuen med gangen, nu ser man ikke længere at vi har brudt en mur ned. Trappen skal slibes, når der er lagt gul på 1. salen... og males hvid. 


I dag har jeg malet Michael kontor for 5 gang, vores løsning på at få glatte væge, blev problemløser filt... som suger maling a H-til, men det virker.


Vinduet på toilettet er grundet og klar til at jeg kan male om et par timer igen. Er der nogen der ved hvordan man skifter pakning i ventilationen? og hvor det kan købes, ud over på velux hjemmesiden.


Og rummet jeg GLÆDER mig til at tage i brug, Michael og min hygge hule, kombineret tv og soveværelse. Her mangler vinduer, som vi venter tålmodigt på... Der er jo industriferie... Og så skal der gulv på... Det bliver verdens mest hyggelige rum. Gad vide om vi når lige så meget søndag... Det skal vi helst.

6 kommentarer:

 1. I er godt nok flittige i to ;)
  Det ser så lyst og venligt ud.
  Mon nogen sinde i komme ud af det soveværelse på en søndag ;O

  Yt

  SvarSlet
 2. Hold da nu op i har haft gang i mange ting, eller rettere nået en masse og hvor bliver det bare fedt ;-) især hyggehulerummet, det blir da helt fantastisk. Er lige kommet hjem fra Århus her til aften.... har hun købt garn?? jaahh en lille bitte smule :-D

  SvarSlet
 3. Hvor bliver jeres hus bare godt. Glæder mig til at komme til kaffe. Knus Helle

  SvarSlet
 4. Jeg er så imponeret over at du kan strikke og bygge samtidig. Spændende projekter begge to - og god arbejdslyst

  SvarSlet
 5. Det bliver bare flot !
  og en god fornemmelse at få noget fra hånden, så man kan se der sker noget :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Øj hvor i knokler, men kan tydelig se hvordan det skrider frem! god strikke og male lyst :0)


  Knus Karen Marie

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.