fredag den 17. august 2012

1. dag på by Kaae kontoret - Moms og graduering


Min første rigtige kontordag, bliver ikke helt så kreativ som jeg havde troet den ville blive. Der skal nemlig momses i dag, det skal nok tage sin tid... Efterfølgende skal jeg graduere opskrifter, der er også et par stykker, så det er ingen hurtig opgave, alt i mens ligger dette skønne garn og venter på at jeg har tid til at lege.... Min silke mohair trøje får en søster. Søsteren har snoninger, hulmønster og snoet ærmer...


Når nu jeg ingen strikke tid har i dag, er det godt at jeg kom i strikke cafe i går. Sanne, Rachel og jeg spiste lækker aftensmad sammen inden strikke for alvor gik i gang... Overskudet er stort i dag...

5 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdslyst. Garnet er superlækkert, så glæd dig. Plejer at få en reminder om momsafregning, men har ikke fået nogen endnu - forhåbentlig er sidste frist 01.09. Hvorfor bliver det altid udsat til sidste øjeblik ;-)

  SvarSlet
 2. Smiler Ellen det er fordi jeg stadig kvartals momser, jeg er jo ny, du skal nok først 3/9 :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det lækkert ud - både mad og garn ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte, det var dejligt lige at hilse på dig sidste weekend. Et stor kompliment fra mig til dig, din gobelin-strik-kjole/trøje er super flot - både når den sidder på dig og på modellen:O)
  Og hvilken dejlig farve du viser mohairgarnet i. Glæder mig til at se hvor fin "søsteren" bliver. Rigtig god weekend - den bliver vist varm:O)
  knus fra Inge

  SvarSlet
 5. Fedt tillykke med undervisningsfridagen, der er blevet til en bykaae dag.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.