lørdag den 25. august 2012

Husets arbejds stationer


Jeg har forsøgt at have lidt strik ved alle mine arbejdsstationer, så jeg kan udnytte tiden bedst muligt. Ved computeren har jeg en strikkeprøve liggende.


Tør'strik i sofaen, hvor jeg får set nye modeller, tips og triks, samt inspiration. Jeg bliver meget inspireret af at se hvad andre laver. Mariusgenseren fra Sandnes er en en af mine største inspirations kilder, og du vil sikkert når du ser godt efter kunne se elementer af den i mange af mine designs.


Ginen kom op, det er dejligt at kunne arbejde på gine igen, det gør det hele lidt sjovere og lidt lettere.


Sofahjørnet byder på hele 2 stykker strik, nemlig ærmer til Hindbær charbet, og et Iphone etui, der er under konstruktion.


I soveværelset er der også strik, med elevations senge, er det en luksus at kunne gå tidligt i seng og strikke, eller nyde at vågne med lidt strik. Her arbejdes der på et halsrør i farveskiftegarn fra Hjelholt og et tæppe til badeværelset i naturuld fra Filcolana... Der er 2 stykker strik af en grund, nemlig at jeg har et super let strikketøj, og et mere krævende.


Og så sidst men ikke mindst, strik på farten, i min grønne strikkepose, har jeg altid et strikketøj, som jeg kan strikke på når jeg er på vej... Det var min Hindbær Charbet, nu bliver det nok Iphone etui'et der skal med mig, eller måske et helt nyt strikketøj. Sådan her håber jeg på at kunne nå meget mere end jeg før har nået.

6 kommentarer:

 1. hej Charlotte
  Det er med at udnytte tiden.
  Alle dine strikkehjørner gav mig nogle sjove billeder på nethiinden :o) Strik i badet, i køkkenet, i supermarkedet etc.. ;o).
  og så må jeg hellere lige tilføje, at jeg selv har nogle af de samme tendenser :oD
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Tørstrik! Ha ha, det er dagens ord for mig - tak for det :-)

  Jeg synes også, at du skal have en station, hvor der hele tiden er en, som er parat til at give dig håndmassage ;-)

  KH
  tina

  SvarSlet
 3. Bare vent til der kommer småfolk... ;-) Jeg strikkede ikke selv så meget da jeg havde helt små børn, men en veninde havde et uroligt barn, som faldt til ro, når hun gik med hende i slynge, men man kan jo ikke bare gå rundt for at gå rundt med en bebs på maven, så hun gik faktisk rundt og strikkede en hel del i den tid! Jeg selv tænker tit på, at når jeg er ude at gå mine 5 km, kunne jeg jo godt have et nøgle garn i lommen og strikke lidt på en strømpe imens :-) Det er med at udnytte tiden ;-D Dog vil jeg lige sige, at min seng altså er strikkefri zone!!!

  SvarSlet
 4. Hyggeligt med alle dine strikke-stationer :)),og jeg havde heller ikke hørt ordet tørstrik før-hi hi -godt ord.

  SvarSlet
 5. God ide med stationer, det må jeg prøve.

  SvarSlet
 6. Tør'strik, kan ikke huske hvor jeg først hørte det, men jeg elsker det

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.