torsdag den 13. september 2012

En god form


Mit yndlings tøjmærke, Desigual, laver nogle fede ting, i super fede farver og former. Og denne form her er jeg helt vild med. Jeg tegner lige nu på et sjal/stola, og overvejer at "låne" formen, eller retter lade mig inspirere lidt af den. Nu vil jeg lige lave nogle mål først. Hvad er din mening, hvor langt og højt skal et sjal være? Jeg er jo selv til store sjaler, som man kan pakke sig ind i.


Jeg vil strikke i gobelinstrik i et grafiske mønster, garnet bliver fra Rasmilla - Luxusgarnet, så i dag skal jeg ind og finde nogle gode farver. en 5 -7 farver vil jeg arbejde med, hvor gul helt bestemt er en af dem.


5 kommentarer:

 1. Desigual har også sådan nogle flotte mønstre og farver, jeg er også til store sjaler, måske 70*180, og gul skal bestemt med,, og måske en mørk rød :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også til store sjale, så er ikke stor hjælp der, men glæder mig at se hvad du kommer op med! Og gul i luksusgarnet er bare så så fed! :)

  hilsen
  Hrønn

  SvarSlet
 3. Jeg er også til store sjaler man kan gemme sig i til det bliver forår igen :-) høstfarver, brændt orange, vinrød, grønt, brunt, og varmt gul. det kan jeg godt se for mig. Glæger mig til at se hvad du finder på.

  SvarSlet
 4. puha, Charlotte, det var en farlig side at komme ind på. Den er jo spækket med gode ting :-) Glæder mig til at se din udgave!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.