lørdag den 15. september 2012

Pistacie Pavlova for BC-Garn


BC-garn har lagt endnu en bestilling hos mig. Opgaven lød, find på noget forårs agtigt i dette garn - Garnet er Silkbloom fino. Jeg har tegnet mange skitser, men alt bliver for tungt og efterårs agtigt. Derfor besluttede jeg mig for en form der tiltaler mig meget, nemlig flagermusærmer. Her bliver de 3/4 strikket ud fra et blondepanel.Blondepanelet består af 3 rækker med tulipaner, måske er det lidt svært at se, men det her er altså et tulipan mønster, og her ses kun 1 række. Det bliver altså et bredt panel, med masser af luft. En undertrøje skal man have under, det vil også kun fremhæve blondepanelet.


Her er den skønne og meget forårsklare farve jeg skal strikke i. Mums, den er lækker, frisk, og enormt spiselig, får lyst til pistaccie kage, dem kender du hvis du som mig har en forkærlighede for det svenske kagebord. Hvis du også får lyst til Pistacie Pavlova nu, så er der en skøn opskrift på kagen her


4 kommentarer:

 1. Så mange ideer du har Charlotte, det er herligt at følge med i. Mon du kreerer mønstre mens du maler og afprøver delene i pauserne? Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 2. Smiler, det er faktisk lige præcis sådan det er.

  SvarSlet
 3. Hvor bliver den bare flot, elsker farven

  SvarSlet
 4. Hvor bliver den bare flot, elsker farven

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.