tirsdag den 11. september 2012

Ramløse ulddag workshop d. 23/9


7 Kulørte pulsvarmere
Underviser: Charlotte Kaae
Tidspunkt: kl 13.00 - 15.30
Pris: Medlemmer kr. 199,-, ikke medlemmer kr, 249,-
Niveau

På workshoppen skal vi strikke skønne,kulørte pulsvarmere, og Charlotte hjælper os med at slippe hæmningerne omkring farver, ligesom vi får en masse tips tricks og smarte metoder i forbindelse med flerfarvestrik.


Vi skal lære noget om farvers påvirkning af hinanden, regler og regelbrud omkring farver.

Lær også hvordan man selv vikler"magiske garnnøgler" og strikker

bobler frem og tilbage fra retsiden.

Medbring strømpepinde nr 5 ellerrundpind hvis du vil strikke Magic Loop.

Uldgarn i mange farver 50 g på 100 m, eller køb små garnnøgler af Charlotte et sæt med 12 farver koster 80 kr. her er nok til et sæt pulsvarmere.Sådan her kan et par pulsvarmere se ud :-)


Bunker af garn, du får selv lov at vælge garn, hvis du køber en pakke til 80 kr, og du får en lille pose til at have dit garn i. Og så har jeg en masse neongarn til overs fra Gribgarnet, dette tager jeg med til fri afbenyttelse...


Og så er det bare så hyggeligt, jeg har allerede printet kompendier, og gjort klar til at skulle undervise igen - Jeg glæder mig. håber du kommer, du kan også læse mere om de andre der underviser her til denne herlige uld dag i Ramløse nær Helsinge på Sjælland. 

1 kommentar:

  1. Jeg glæder mig til workshop i Ramløse. Bliver sjovt at møde dig IRL. Kan man godt regne med at der er garnpakker tilbage til eftermiddags workshoppen?
    hilsen Nina

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.