onsdag den 12. september 2012

Vores hule


Michael er ved at lægge gulv i vores soveværelse/hyggehule. Om få dage kan rummet rent faktisk tages i brug. Det betyder Michael får sit eget kontor, og rykker ud af mit - OG ENDELIG kan jeg få mine ting på plads. Endelig kan vi sove i et kæmpe stort og dejligt rum, vågne til solopgangen øst (dvs i vinduets højre side).


Sådan her så rummet ud for bare et par uger siden, spærrene er nu hvide - kridt hvide! gulvet er lagt færdigt i går aftes... Nu kommer det rigtig svære, gardin - hvordan fanden skal jeg sy gardin det det monstrom af et vindue? Nogle ideer??? Send gerne link til billeder jeg er på herrerens mark...

9 kommentarer:

 1. et usædvanlig smukt værelse. og, jeg er måske underlig, men jeg ville slet ikke have nogen gardiner men nyde det fine lys der strömmer ind. ellers må du nok köbe dig til nogen specialsyede gardiner.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Åh så skønt det ser ud, jeres nye rum! jeg skal nok tænke om der skulle være en smart måde at hænge/konstruere gardiner :0)

  Knus og Dejlig onsdag til dig - KH Karen Marie

  SvarSlet
 3. Jeg ville montere lodrette lameller. De kan også monteres på skrå vinduer. God dag.

  SvarSlet
 4. Vi havde vinduer med samme form som dine da jeg var barn. Vi havde en speciel gardinstang med snorretræk på den skrå overkant. Når gardinet var trukket for havde det form som vinduet. Pga baconen er gardinet nødt til at være i den høje side af vinduet dvs i midten og dermed tage lys. Jeg ville selv vælge at se nærmere på plissegardiner (sammenhængende personer) hvor man kan få nogle til skrå vinduer og nogle som kan trækkes op nedefra så f.eks kun den nederste halvdel af vinduet er lukket af (eller den øverste). Har engang fået lavet plissegardiner efter mål af en selvstændig i Køge, men husker selvfølgelig ikke hvem.

  SvarSlet
 5. Absolut ingen gardiner.

  Tror jeg ville anskaffe/ lave en foldeskærm man kunne folde ud, hvid det absolut skulle være.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 6. Kom lige til at tænke på at det jo i høj grad afhænger af hvorfor der skal gardiner op?
  For at sove i mørke?
  For at være fri for indkik?
  For at skabe stemning/udtryk i rummet?
  For at kunne lukke af for solstrålerne/varmen på en sommerdag?

  Løsningen er forskellig alt efter hvilken årsag der vægter højest.

  SvarSlet
 7. Gardiner har vi brug for når vi skal sove, vi sover bedst i mørke, og med morgen solen lige ind... så er gardiner et must. Lige nu har jeg købt ind til at sy et prøvegardin. min tanke er at lave nogen der kan klipses af og på...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.