lørdag den 27. oktober 2012

Ahh Godmorgen Hjørring


I går aftes ankom jeg til Det Bette hotel i Hjørring. Billederne er alle sammen fra nettet, det er jo for mørkt til billeder både i går aftes og nu. 


Mit værelse et skønt, og stort, og enormt hyggeligt, med fine malerier på vægene, spær der er synlige, sofa og stole, jeg kunne godt bo her i flere dage. Det er til dato det bedste hotel jeg har boet på i DK, Alt er bare i orden. Internettet er hurtigt, og jeg kunne ligge og falde i søvn til en serie på Netflix - jeg skal hilse at sige, det jo virker fint, Michael og jeg har set film sammen i hver sin ende af landet.


Jeg gik ret hurtigt ned og spise efter min ankomst, fik en dejlig 100% hjemmelavet gang burger med skåret kartofler aka fritter til. Og en dejligt glas vin - så var jeg grydeklar, mangler stadig én pulsvarmer inden jeg skal undervise i Hirtshals kl. 13.


Og til jeg der er lige så dårlige til geografi som jeg så er  Hirtshals ikke langt fra Hjørring små 20 min i tog. Så nu vil jeg ned og have morgen mad, ud og se lidt på Hjørring inden jeg skal afsted. 


5 kommentarer:

 1. Dejligt du nyder besøger her i "min" by :) hvis du har tid, så læg turen forbi vores bibliotek. Du finder det i metropol i Østergade, det er bestemt et besøg værd, især børneafdelingen der bare appelerer til leg og hygge.
  Og nej, jeg er ikke ansat der, bare hyppig og glad bruger :)

  Mange hilsner Ditte

  SvarSlet
 2. ej hvor en dejlig morgen- lækkert sted- service og så strik- uhm.. God tur ! Det der netflix- er det nemt? og hvad gør man (hilsen en IT/tv dummie) :-)

  SvarSlet
 3. Smiler Ditte, jeg var på vej der ned - Hotel mutter sagde nemlig det sammen, men som du ved er vejret lidt trist, så jeg vendte om :-( Måske kommer jeg og underviser en dag.

  Ellen det er super nemt, og gratis i 30 dage, det er bare at lave en profil, næsten som her i google eller på Facebook. og vupti, så har du film og serier. De er ikke optimale, men afspilningen er perfekt, mere nyt kunne de godt have.

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre at Nordjylland har taget godt imod.
  Og så er jeg da stadig noget så nysgerrig efter, hvad du mon skal i Hirtshals ? er det noget strikkemæssigt ? / kursus ? Jeg prøver at slå ørerne lidt ud for hvad der foregår her i Nordjylland - der kunne jo være noget interessant. .
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Nordjylland för mig är sommar och fotboll. Har varit på Danacup med barnen två gånger. Lika trevligt (dejligt) båda gångerna!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.