fredag den 26. oktober 2012

DSB - ARGHHH

Jep den er god nok, så blev mit tog aflyst i Århus... Vi var 7 min forsinket, og det betyder så en aflysning. What the fuck er nu det DSB. Nu sidder jeg i et nyt tog mod Hobro, om jeg når min togbus, det er der ingen der ved... Det er jo ikke som hjemme i KBH at DSB sætter mange togbusser ind... Jeg føler med jer Nordjylland

Nu vil jeg strikke på de grå tonet pulsvarmere

5 kommentarer:

 1. Det er jo ikke altid DSB og Banedanmarks skyld at togene bliver forsinket og som regl er det jo uvidenhed når man raser over dem. De kan stadigvæk ikke gøre for at tyve stjæler deres kabler at folk vælger at springe ud foran togene jeg kunne nævne mere. Tænk på det personale der skal lægge øre til utilfredse kunder og dem er der mange af. Næste gang giv personalet et smil og tag tingene som de kommer;O)

  SvarSlet
 2. Din stakkel - det er ikke sjovt, Så er der langt til Nordjylland, men jeg er sikker på at der alligevel er et enkelt smil tilbage, trods alt.

  SvarSlet
 3. Tja hvad siger billetklipperen... Er du kandidat til en taxabon?
  God tur. LindaT

  SvarSlet
 4. Nej personalet i toget var som altid hjælpsomme, toget blev aflyst grundet de 7 min forsinkelse, og så er det åbenbart for dyrt for et lyntog at fortsætte. Jeg gad godt kunne tage tingene med DSB som de kommer, det er for tit den er gal.
  Nu er jeg på Danmarks hyggeligste hotel, får dejlig mad og vin med mig selv :-)

  SvarSlet
 5. Togturen gennem DK - og især nu om dage, hvor jernbanebroen i ude af billedet, er en prøvelse.
  hilsen Mona

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.