torsdag den 11. oktober 2012

Kontor under ombygning


Da vi var i Ikea i fredags, så jeg på denne reol. Den jeg har er ganske enkelt blevet for lille, så jeg vil have en ny. Denne er at mærket Billy, og jeg skal have 3 eller 4 dele, 2/3 reol dele og en dvd del.. Jeg tror jeg vil have den i hvid.


Og så skal jeg have en sofa, så jeg kan holde små møder. jeg har set på en sovesofa, så der kan blive plads til en overnattende gæste... Og se lige det skønne gule betræk man kan få... Det vil jeg ha.


Og sidst men ikke mindst, se lige nogle smarte magneter - dem har jeg købt, der var bare ikke flere klemmedimser, til så det skal jeg lige se om ikke jeg har et sted, vi købte jo nogle til et gardin for ikke så længe siden. Det bliver fedt at kunne hænge garn prøver op på den måde, lige nu hænger de på vægen med lærersnot...

Så kikker jeg på et hævesænke bord, der er mindre end det store glasbord jeg har. Bordet er fint nok, og skønt at det har glasplade, det er bare for stort.

I morgen vil jeg tage et par billeder af kontoret, og så vil i se hvor kaotisk det er lige du, det er ret svært at arbejde i... I morgen skal jeg se på et par opskrifter der er kommet tilbage fra redigering, de skal lige rettes lidt til, i den ene skal der regnes lidt på halsen, det er Støj. Og så håber jeg alle eller i det mindste at de værste fejl er fanget. Der efter er der oprydning og sortering på programmet...  Nu vil jeg have lidt arbejdsro visuelt. ;-) Overvejer om man skulle få Tina fra Fantastiskesommerfugl over og sætte orden på mit kaos ;-)

1 kommentar:

  1. Hvor bliver det lækkert for dig. Du har godt styr på hvad der ser godt ud, så du behøver vist ikke hjælp til at sætte tingene sammen.

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.