Ide til aftensmad efter årstiden
Kyllinge her lår
1 kg blandet rodfrugter her, rødbede, gulerod, knoldselleri, pastinak
3 stege peberfrugt
5 fed hvidløg
1 rødløg
1 tsk honning
1/2 dl æblecider eddike
Salt peber og timian
Sesamfrø og pinjekerner
Bradepande med rist
Læg risten i bradepanden
Hak alt grønt groft og læg det i bunden læg kylling oven på. Pisk honning eddike og krydderier sammen, fordel over retten, drys med frø og kerner.
Bages i ovnen ved 220 grader på varm luft i 45 min, eller til kyllingen er gennemstægt.
Mmmm, bliver da helt sulten, selvom jeg lige har spist aftensmad.
SvarSlet
SvarSletUhh det lyder lækkert, det tror jeg vi må prøve herhjemme.
Christel
Nu er det jo ikke fordi det skal til at være en mad blog, men det var lige så hyggeligt at stå og lave.
SvarSlet