mandag den 30. januar 2012

Design for - Mohair by Canard

Sidste uge var en travl uge, dette bolginlæg har ladet vente længe på sig. I onsdags var jeg til samtale hos Steen der ejer Mohair by Canard Steen vil gerne have 4-5 designs fra mig, der er klar til August. Men før jeg går igang, fik jeg lige et par garnprøver med hjem.


En af de garner jeg fik med hjem er en så kald Ribbon yarn, altså et garn der er tilført bånd. Dette er spundet over en syntetisk tråd, der er rund, sammen med denne tråd, løber der en metaltråd og en mohair tråd,  om garnet er der bundet en masse forskellige bånd. Dette garn hedder Adélé's Natural Luxury Ribbon yarn. Steen, har endnu ikke besluttet om det er et garn han vil forhandle. Det håber jeg nu han gør. For det er nok det bedste effektgarn, jeg har haft i hænderne længe.


Jeg har strikket mig et hals rør, i glat strik, ved at slå 118 masker op på pind 6 og bare strikke nøglet op, lukket af, og taget det om halsen... Det er lækkert, blødt og varmt. Halsrøret kan hænge som vist her, eller trækkes ned over skulderene. Ginen har bare ingen arme, så det er svært at vise ;-)


Et effektgarn som dette, er flottest når det er strikket uden for megen hurlumhej. Nu vil jeg prøve nogle af de andre garner af, og se hvad jeg kan finde på. Hvis du ikke allerede kender Mohair by Canard, så er det en fejl, kik på hans side, og find din nærmeste forhandler. Dette er et møj lækkert garnmærke! Min lokale Canard forhandler er Rasmilla garn på Hallandsgade 3 på Amager

5 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud, det garn.
  Tak for tippet :o)
  ser at Nordjylland ikke er meget repræsenteret på listen over forhandlere - men ser dog der er mulighed i nærheden af mit arbejde :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Det er tiltrængt, med nye modeller, så vi hilser med tilfredshed, at du skal lave nye. Salget af mohairgarn går trægt uden ny inspiration.

  SvarSlet
 3. Smiler tak piger, i løbet af ugen skulle jeg gerne få lagt et billede op af det jeg er ved at strikke. men der skal lige strikkes et par 1000 masker mere før end det er værd at vise frem. ;-)

  SvarSlet
 4. Ganske rigtigt - det er godt med enkle modeller til spændende garner. Ser sommetider englændere specielt der f.eks. blander kompliceret lacestrik ind i multifarvet garn. Ingen af delen kommer til deres ret og noget af det er decideret grimt og rodet. Jeg her den filosofi at spændende garn kræver enkle mønstre -men det er bare min filosofi.Det er jo et valg. Har forresten sendt dig en ide til kanten til frakken i mohair. Håber det giver tyngde nok til at den kan falde pænt.

  SvarSlet
 5. Karin, jeg er helt enig, man skal beslutte sig for om det er mønsteret eller garnet der skal dominere.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.