onsdag den 22. august 2012

Støj for Filcolana - billeder fra Nanna


Støj er der også blevet taget billeder af, og jeg er så glad for at se den på modellen, det er virkelig nogle fine billeder Nanna har fået taget, og en smuk model hun har fundet.


Halsen, er blevet præcis som jeg havde forestillet mig det, sådan en man kan vælge at trække ned på skulderen, eller man kan lade være.


Man kan trække den ned så den viser den ene skulder - super sensuelt uden at være for meget - jeg er jo ikke til noget der for udringet, men en skulder det synes jeg er smukt at vise frem.


De lange ærmer give blusen et mere ungt og funky udtryk, og når blusen sidder som her, så er det en afslappende bluse til et par jeans.


Støj, har været så sjov at strikke, og 3 farver på samme tide over maven, er en udfordring der er værd at tage. Cinnia er et lækkert garn, der skal strikkes på en tykkere pind når man strikker med farver, maskerne ligger sig flot, og det helt runde garn egner sig perfekt til at strikke i farver eller strikke snoninger. Jeg er spændt på at se hvordan den bliver modtaget i strikkeland.

12 kommentarer:

 1. Den er flot - også på bagsiden :-) måske man skulle prøve kræfter med den ......

  SvarSlet
 2. Den er Rigtig rigtig fin. Og smukke fotos
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hold nu op, måske kan det lykkes at få teenageren i noget strik. Den er så flot.

  SvarSlet
 4. Den er rigtig smuk. Flot stylet på den kønne model.

  SvarSlet
 5. Smuk og vidunderlig:-) skønne indbydende billeder - og sjov med bagsiden ud - den vil jeg gerne lave

  SvarSlet
 6. Rigtig flot trøje! Super fede farver og elsker kraven. Helt igennem super flot!

  Go' Onsdag herfra. :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den FED! Elsker det hele.
  Gad bare godt se den på en "normal" kvinde. Vandret mønster og min æbleform er normalt ik super gode venner, så ku være fedt at blive modbevist.

  SvarSlet
 8. En skam, jeg ikke kan strikke med flere farver. Den er simpelthen så fin den bluse

  SvarSlet
 9. super go´, dejlige farver, sådan en kunne jeg godt ønske mig .

  SvarSlet
 10. Sascha, jeg synes faktisk altid, man finder Charlottes modeller på "normale" kvinder, som hun også strikker til - jeg vil nærmest kalde det hendes mærkevare. :o)
  Men det er jo et meget vidt begreb, så et mere brugbart ønske ville nok at være at se modellerne på forskellige kropstyper. :)

  SvarSlet
 11. Sascha, jeg synes faktisk altid, man finder Charlottes modeller på "normale" kvinder, som hun også strikker til - jeg vil nærmest kalde det hendes mærkevare. :o)
  Men det er jo et meget vidt begreb, så et mere brugbart ønske ville nok at være at se modellerne på forskellige kropstyper. :)

  SvarSlet
 12. Ja Bettina du har fat i noget. Det er også min plan til det jeg laver selv. Men firmaerne har andre ønsker. Til Filcolana er det dog altid medium, der strikkes til.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.