mandag den 25. februar 2013

Neon

Jeg er blevet så vild med farve kombinationen, at jeg lige har bestilt lidt neon og mere lys lyng, ved Filcolana. Jeg udbyder en S.i.Fs efter påske, det byder på gobelinstrik i grafiske rammer. Garnet et til det. Mere kan jeg ikke afsløre endnu. Så hvis du vil være med. Til en strik i fællesskab i grafisk gobelin, kan du godt begynde at samle en fin lille samling af arwetta Classic farver :-)

8 kommentarer:

 1. Det er virkelig også fint med den neongule og grå sammen- RÅ-LÆKKERT:-)

  SvarSlet
 2. Det blir herlig. Jeg er spennende.
  Jeg kommer gjerne igjen.
  Hilsen til deg Viola.

  SvarSlet
 3. Takker, den grå er nu ikke grå, men meget lys lyng. Den er vildt smuk med neon farverne.

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fed farvekombination. Jeg har læst med på din blog en gang imellem, men var gået glip af dette indlæg. Jeg fandt det dog via google, da jeg forsøgte at finde et sted at købe Angel by Permin i neonfarver. Jeg har læst i et blad, at de er kommet, men jeg kan ikke finde et sted, der sælger dem online. Kender du en webshop, der har dem? Jeg skal bruge lige præcis den gule til en bluse til min datter.

  SvarSlet
 5. Jeg glemte at melde mig til opfølgende kommentarer, så det gør jeg lige. ;) Det er vist nødvendigt at lave en ny kommentar.

  SvarSlet
 6. Hej Gudrun du kan købe garnet hos www.rasmilla.dk hendes butik ligger i Hallandsgade på Amager. Jeg tror ikke garnet er på hjemmesiden, men kontakt hende, hvis du ikke har mulighed for at komme i butikken.

  SvarSlet
 7. Tak for svar. Der er lidt langt fra Århus, hvor jeg bor, til Amager, så jeg vil kontakte Rasmilla. Jeg har kigget i webshoppen, for du nævnte den jo, men garnet var der ikke. Tak for hjælpen.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.