fredag den 12. april 2013

Customize del 2


I dag har jeg 2. del af et 3 delt kursus hjemme hos mig. Der arbejdes både med beregning af egen tænkt opskrift, og med tilpasning af opskrift. Det er ikke et af de kurser, hvor der bliver talt meget, der regnes, strikkes, måles og så regnes der lidt mere. I ugens løb, er der blevet regnet lidt mere, og strikket lidt mere der hjemme, der er blevet mailet, og trævlet, startet om... Læringsprocesserne er i gang. Jeg nyder virkelig disse workshops, hvor der er tid til fordybelse, jeg kommer til at slå flere op, og jeg er så heldig, at jeg har lånt den skønne Rasmilla butik igen. Så hold øjnene åbne, Customize bliver slået op inde i KBH inden så frygteligt længe... Men jeg vil lige høre stemningen - er Juni en god måned til workshops?

10 kommentarer:

 1. Åh Charlotte

  Jeg ved ikke om du skal glæde dig til i eftermiddag. Jeg er nemlig blevet så sur på strikketøjet, at jeg ikke har strikket i TO dage. Måske jeg dumper kurset, men så kan jeg jo tage det igen hos Rasmilla :-)

  Vi ses om nogle timer.
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler Ro på Anette, vi får styr på det... Trøste strik på noget andet til i eftermiddag. Jeg har Chokolade til at dulme nerverne med ;-)

   Slet
  2. Dulmer med krimi og kaffe... :-)

   Slet
 2. Jeg tænker om du ikke også skal lidt rundt i landet?

  Hvis garn i tyre ikke vil have dig så lægger jeg skam gerne hus til en sådan workshop i efteråret *B*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan sagtens bookes til Homeparty (er det garniture i Middelfart?) Kender flere butikker af navnet. De har ikke booket mig. Sidste homeparty jeg var ude på var i Brande, det var SÅ hyggeligt! Send mig evt en mail på knitting@bykaae.dk :-)

   Slet
 3. for mig er det fint i juni hos rasmilla, holder øjne og ører åbne:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lovede jo at komme i Rasmilla igen :-)

   Slet
 4. Juni (undtaget onsdag) efter 16.30 er helt ok og jeg melder mig gerne til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Perfekt Alis, det skriver jeg mig bag øret :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.