mandag den 8. april 2013

Nyt fra min strikkedame Jette


Jette strikker på Flakon, som er et design for Filcolana, og det er jo lidt af et mysteriestrik, for Jette får opskriften i mindre dele, efterhånden som jeg får tegnet og regnet færdig. Dette er Ribben, og 1. del af mønsteret. Det er virkelig forfriskende at få billeder fra mine strikkedamer, for uden dem, ville jeg slet ikke kunne nå alt det jeg skal. Så Jette, godt gået. :-)

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er en af mine yndlings sno-hulmønstre, brugte den også på de blå sokker, op bag på langs udtagningen, hvis du husket dem...

   Slet
 2. Ha! For omtrent et år siden skrev du noget i retningen om, at orange ville blive årets farve, og jeg forsvor klippefast, at jeg nogensinde ville blive ven med den farve, og at jeg i hvert fald aldrig ville komme til at gå med den.
  I forrige uge købte jeg et par orange øreringe, fordi de ville stå SÅ godt til min smarte orange bluse med de røde detaljer, og være en lækker kontrast til noget blågrønt og noget sort, jeg har. Jeg bøjer mig i støvet, farveguru.

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner, hvor sjovt. Som sagt er lige nu ret hooked på de pinke farver, det kan godt være at Pantone siger smaragd grøn, men jeg siger lyserød i alle dens afskygninger.
   Tillykke med det gode orange valg - bliver det mon pink næste gang ;-p

   Slet
 3. Ahh, den pink periode har jeg været igennem, jeg er lige nu bare til FARVER :) Af den glade slags, så tyrkis, orange, græsgrøn (immer noch), lys grøn, koral (uhmm..) og da også PINK!
  Der ligger jo sådan set stadig en jordbærsorbet-farvet lettloppi islænder (uden ærmer) i wip-kurven og venter på, at jeg får taget mig sammen til at vælge den sidste farve i mønsterborten :)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.