lørdag den 20. april 2013

Stribeleg

Jeg leger med striber, og har nok brændt mig lidt lun på vrangsiden.
Hvordan har du det med at skulle strikke noget, hvor det ender med at vrangen skal vende ud?

14 kommentarer:

 1. Ja vi er jo alle forskelige jeg kan bedst lide den glatte som retsiden, den eneste tid jeg strikke rat riller på er når jeg strikker domino strik men da kan jeg også godt finde på at strikke glat. jeg synes iser ved farveskiftene garn at den rate side er smukkest. Men du kan jo lade det være op til strikkeren om den ene eller den anden side skal være rat.
  hilsen fra Kirsten fra Fur

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, man kan jo selv vælge, når man hæfter og strikker kant på :-)

   Slet
 2. Generelt kan jeg rigtig godt lide ret siden, men de seneste projekter jeg har lavet, har vækket en tanke i mig omkring at vælge vrangsiden som retsiden, så jeg er helt med på den, men måske det ville være en ide at lave et design, der fungerer både med retsiden og vrangsiden som forsiden .-)
  MVH Rikke

  SvarSlet
 3. Det hænder at jeg synes bedst om vrangsiden. Den er ofte mere "livlig" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan jeg har dt med denne her, synes der er mere gang i farvespillet på vr siden

   Slet
 4. Generelt har jeg det fint med, det giver jo et helt andet udtryk.

  SvarSlet
 5. Din babytrøje er super skøn! Jeg har hidtil været mest til glatstrik. Især fordi jeg leger meget med striber. Men efter at have strikket Rasmilla-Sannes Viggo i skønne farver, som du engang hjalp mig sætte sammen på en messe, og sidenhen hendes model Björk, har jeg fået det bedre med det... Kan faktisk godt lide at blande det som effekt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var altså bare en skøn messe. Kender du Alana Dako? Tror du vil elske playful stripes

   Slet
  2. Pudsigt :-) Jeg kiggede netop på denne model på ravelry i sidste uge. Jeg elsker lige præcis den slag modeller - det enkle men med leg med farverne :-)

   Slet
 6. Jeg synes vrangsiden kan være sjovere end retsiden. Den vil jeg foretrække i dette tilfælde. Jeg synes ikke det gør noget, at man kan se farveskiftene. Min kæreste og jeg købte en tunika til hans niece i julegave. Den var glatstrikket, men på bærestykket vendte vrangsiden ud. Det kunne jeg godt lide, især fordi jeg synes det gav en flot effekt, at man kunne se farveskiftene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, vrang i farveskift, kan noget, hverken ret, eller glatstrik kan. Det er også det som gør Bohuss strik til noget særligt

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.