tirsdag den 23. april 2013

Vuf vuf - sparkedragt

Det skrider godt fremad, babytøj strikker jo nærmest sig selv :-) lige nu har jeg tænkt at den skal gradueres fra 3 mdr til 2 år, eller skal den gradueres længere op? Bruger man sparkedragt uden fødder når man er 3-4-5 år?
Tænker at jeg vil bruge mønsteret fra bærestykket til en kjole også i Arwetta ekstra fin merino.
Men først skal Nanna vist lige godkende mine forslag ;-)

13 kommentarer:

 1. Jättefin! Underbara färger.

  SvarSlet
 2. Jeg tænker....
  2 år er max for sparkedragt i klassisk snit...

  MEN ellers ....
  Nyt design kan gøre forskellen.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte også 2, men man ser jo teenager der suser rundt i sparkedragte for tiden, kønt er det ikke, men helt sikkert behageligt.

   Slet
 3. Superfin - sødt mønster og dejlige farver.

  Jeg er enig med Edith i at det nok er de færreste der vil bruge en sparkedragt efter 2 år.

  God ide med kjolemodel, men hvad med sweater og måske "løse bukser til dem over 2 år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være sjovt at lave flere opskrifter over samme motiv. Så sparkedragten er i Arwetta Classic, og det andet i ekstra fin merino. Der er lidt forskel på løbelængden, men mener nu at jeg plejer at have den samme strikkefasthed i de to garner - Men må hellere lige tjekke. Personligt kan jeg jo bedst lide den ekstra fine merino, men farverne i Classic er bare mere mig. de 20% nylon der er i classic synes jeg gør garnet til et fantastisk børnetøjs garn.

   Slet
 4. Ja det gør ikke noget at der er lidt kundstof i når det er til små børn, for forældrene putter tingene i vaskemaskinen, de har ikke tid eller lyst til at vaske i hånden jeg synes det er en super flot bære stykke du har lavet.
  mvh Kirsten fra Fur

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, det er både dejligt at have noget der let går i maskinen, og lidt til håndvask.
   Tak for de pæne ord

   Slet
 5. Skønne farver og fint motiv. Arwetta classic er perfekt til børnetøj og du har ret i at den har fabelagtige farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er mit yndlings børnetøjsgarn, synd at mange tror det kun er til sokker. Jeg ved Filcolana betragter det mere som et børnetøjsgarn end strømpegarn

   Slet
 6. De fleste børn holder op med at bruge sparkedragt, når de kommer fra vuggestue til børnehave (fra de er 2 år og 10 mdr) - idet de har svært ved at klæde sig selv af og på, hvis de har sparkedragt på. Jeg synes det er fint med op til str. 2 - 3 år (str 98 evt.)

  SvarSlet
 7. Vuggestuepædagogen her ville korse sig, hvis der kom 2årige med sparkedragt. Just saying! Det er baby-tøj, og toårige er ikke babyer, de er i fuld gang med at blive selvstændige, der øver sig i at tage tøj af og på. Selv.
  Det sagt, så kan der jo være store 1-årige, som man gerne vil have en stor størrelse til. Men husk, at det skal være let at få af og på, når der skal skiftes en ble. (jeg synes personligt, de er røvirriterende, men det er jo bare mig..)

  SvarSlet
 8. Her var sønnen 6 mdr. så var sparkedragt skiftet ud med bodyer og bukser hele dagen.
  Som nattøj stoppede vi omkring 1 år.

  Et lille råd - knapper i den en side af benene og op foran - det var de sparkedragter der var nemmest at bruge = bleskift.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.