torsdag den 4. juli 2013

En drøm om Grønland - anorak

Så er tegning, mål og strikkeprøve på plads. Mønsteret med vævestrik går over 6 pinde, hvor der skiftes farve på hver pind, man tager masken løs af forskudt fra den forrige, og rigtig nok Kirsten, med garnet foran arbejdet.

4 kommentarer:

 1. Ser rigtig spændende ud skal nok blive rigtig flot og gode farver. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. 7 farver, er lidt bange for det er 2-4 farver for lidt, men synes ikke sort, hvid og grå skulle med i denne model, da de ikke er at finde på billedet jeg er inspireret af :-) Håber det bliver godt :-)

   Slet
 2. jeg har godt set at du bruger garnet forand, og det er jo også en hver designers rat og pligt at bruge sigen egene ider. men jeg er jo lidt halv gammel så jeg synes at tingen skal være som de altid har været. Nej Jeg synes det er dejligt med unge mennesker der tør gøre noget andet en det man altid gør, og jeg håber at vi mødes på garn messen i august, jeg ved enu ikke hvilken dag vi kommer der ned, men jeg vil se efter dig.
  mvh
  Kirsten fra Fur

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner ja jeg tør godt, men lige her er det ikke en maske sammensætning jeg har opfundet, det er en kendt vævestrik mønster, jeg er i tvivl om navnet, perlegrus eller sådan noget. Annette D bruger den også, jeg kender den fra en engelsk mønsterbog hvor den slet og ret hedder Tricolor Fabric stitch.
   Vi ses hos Filcolana, jeg er der jo alle dage, glæder mig til at møde dig.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.