mandag den 8. juli 2013

Udeliv

Jeg har rykket kontoret ud i haven, så jeg  kan få lidt frisk luft. 1 time på bolerosjalet, det må være nu. Godt det var i formiddags vi var ude at ro, for nu er havet ikke for kajakker, kun for kitesurfere  og vandscootere.  

4 kommentarer:

 1. Jeg nyder at læse dine indlæg, og følger dig troligt, men det irriterer mig grusomt at dine billeder er så små, at man ikke kan se hvad du har taget billede af, er det fordi jeg er gammel, min pc er dårlig, eller kan andre heller ikke se hvad de forestiller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ked af, her på min computer, ipad og iphone, kan jeg se billederne ret godt, og klikker jeg på dem, får jeg i fuld str.
   Jeg sætter billederne sammen til flere i ét for at man ikke behøver at scrolle ned. Hver billede, altså et af de 4 måler på min computerskærm 7 X 7 cm så billedet i alt er 14 x 14 cm.

   Slet
  2. Nå men så er det nok her, der er noget galt, her måler hvert billede 3,5 x 3,5, også selv om jeg trykker på dem og de vises i et andet skærmbillede.

   Slet
  3. Nej det er mig der tog fejl, de billeder jeg udgiver fra min telefon er små :-( nu sad jeg og kikkede flere igennem i går. Og præcis dette, er fra telefonen. Så fra nu af, er det kun 1 billede af gangen når det er fra telefonen. :-) tak for at du gjorde mig opmærksom på problemet :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.