onsdag den 7. august 2013

Kiiro er klarKiiro er klar til download Pris 40 kr. Jeg håber du bliver glad for den.  Kiiro kommer også som print der kan købes hos Strikkebogen.dk's forhandlere og her på siden, når min lille webbutik går i luften. 

8 kommentarer:

 1. Smuk Kiro - skøn model og lækker farve - og din blog er blevet superflot og strømlinet også :-)) Glæder mig til tirsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tak Mie - jeg glæder mig i den grad også til tirsdag, håber det bliver en travl dag, hvor jeg skal på posthuset flere gange :-)

   Slet
 2. Den er virkelig skøn, en super ide her til efteråret, hvor det er rart at putte lidt ekstra varme over kroppen. En model, jeg helt klart kunne finde på at lave til Fredeikke. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Juhu... Wow!!! Jamen jeg skal så meget have fat i opskriften, når jeg kommer på min egen computer i eftermiddag :-) Jeg har 100% stop for garnkøb, men ikke for opskrifter :-P Så er spm bare om lageret rummer noget til pind 5... Det er lidt tykt til de små skolepiger, men det må jeg jo arbejde på... :-)

  SvarSlet
 4. Tjo, tja, det virker så lige til... men hm... mine tynde garner bliver enten ikke tykke nok eller for tykke :-) Det må komme an på en prøve :-) Hvis du har lyst til at se hvad jeg kommer frem til, kan du nok se det på instagram under majbrittjensen1971 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder øje på instagram. Man bliver kreativ af garnstop

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.