torsdag den 5. september 2013

Efteråret nærmer sig


Når man kan nå at fange det sidste af en solopgang kl. 7:15, så er det sikre tegn - sommeren er slut, efteråret er på vej...
Skønt at sidde her med min kæmpe strikkeprøve... Den bliver faktisk, til en bluse, grunden til den pt har status som prøve, er at jeg prøver lidt teknik af, der kun måske kan du.  
Mens jeg sidder her og strikker kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om vi kan sidde ude og strikke dagen lang mens vi er på Fanø Strikkefestival om en 14 dages tid? 
Fanø 2011 husker jeg tydeligt, jeg var nærmest helt flad, Krydret strik var lige udgivet. Alt var overvældende... Men min weekend på Fanø fik vendt om på det. Jeg skulle ikke noget, ikke undervise, ikke deltage i noget. Bare strikke, snakke, spise god mad, og se hvad dagene ville bringe... En FED weekend.
I år 2013 ser anderledes ud, jeg skal undervise 2 gange, deltage i en masse.... Stå lidt med Trine Bertelsen fra Strikkeboge.dk - her kan du købe Dimserier, og få den signeret. :-) glæder mig! 
Det store spg lyder: får vi en lækker og varm sensommer som i 2011, hvor vi kunne sidde ude og strikke dagen lang? 


3 kommentarer:

 1. Glæder mig også til Fanø, og har med vilje ikke købt Dimserier endnu (selv om det kribler )vil nemlig gerne have et signeret eksemplar, hvornår er du på standen ? sådan ca altså.
  VH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine og jeg har lige aftalt fredag kl 15-16:30... Så kik endelig forbi :-)

   Slet
  2. Tak for det, så må jeg være på pletten

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.