mandag den 11. februar 2013

Strikkehæftet, Dimserier - noget du også kan strikke


Jeg vil ikke vise alle billederne, men dog et enkelt, så du kan forestille dig stemningen i strikkehæftet, jeg forventer at udkomme med inden for en meget nær fremtid. Alle opskrifter er skrevet, enkelte er helt færdige, dvs, strikket, og taget billeder af, andre kræver en gang mere på pindene, og et billede. Halstørklædet her er strikket i Art yarn, eller kunstgarn, som det hedder på dansk.


Så fik vi også taget de sidste billeder til mine kit's, der kommer i 2 farver, du ser den kendte farve her. Og så tager jeg mig den frihed at omdøbe, men til hvad ved jeg endnu ikke.
De første forudbestillinger er tikket ind, og jeg arbejder på livet løs, for at få opskriften i trykken. Kasser og garn er hjemme. Opskriften skal sættes op, og trykkes som et lille hæfte, hvis altså trykkeriet giver en god pris, for jeg vil gerne kunne holde en fornuftig pris for os alle, altså, dig, forhandleren og for mig. 

13 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine billeder, I har fået taget

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Er det ikke ret uprofessionelt at lade dig selv være model i et strikkehæfte, som er skrevet af dig selv?
  Lad os lige få løftet standarten lidt op fra hjemmestriks-provins-æstetikken, tak!

  SvarSlet
 4. Britt tak, jeg er selv ret tilfreds med billederne.
  Anonym, jeg ved ikke hvad jeg skal sig til din kommentar. Måske du vil uddybe, jeg forstå ikke hvad der er galt i at bruge sig selv, og et par veninder. Den ene er dog model.

  SvarSlet
 5. Der er vist en der er misundelig i blandt os!!!Og hvad er det for noget ikke at ikke skrive hvem man er??? Det er da det mindste man kan gøre, når man kommer med kritik.
  hilsen Inge G

  SvarSlet
 6. Hvor ser du bare helt vildt skøn ud på de billeder! Og så lyder det så spændene med dit nye hæfte, alt for længe siden jeg har set dig og hørt om alle dine spændene projekter!

  Dejlig vinterferie til dig - knus Karen Marie

  SvarSlet
 7. Tak Inge,
  Og tak Karen Marie, kommer du i Rasmilla her i ferien, jeg satser på en gang torsdags strik.

  SvarSlet
 8. Det lyder lidt som om at hr/fru anonym synes at hjemmestrik-provins-æstetik er et skælsord - jeg synes det lyder fantastisk ;)
  Bortset fra det så synes jeg, at det Kaaeske garn- og strikkeunivers, er alt andet end provincielt - nærmere internationalt, fuld af kolorit, fantasi og vovemod og wow-effekt.
  I modsætning til andre dele af beklædningsverdenen, så synes jeg at det er skønt at modellerne i garnbranchen ofte ligner almindelige mennesker - af og til med et BMI over 12. Det kan selvfølgelig virke skræmmende på nogen i denne photoshoppede verden - men jeg bifalder og nyder det!

  SvarSlet
 9. Tak Susan for de pæne ord, jeg lover dig at min BMI ikke er under 12 ;-)

  SvarSlet
 10. Jeg er noget rystet over den anonyme kommentar jeg ser på denne blog.
  Jeg er blevet truet med at blive hængt ud i diverse sociale medier af folk, der mener jeg har svaret dem i en forkert tone, men jeg har da aldrig fået anonyme kommentarer. det synes jer faktisk ikke er rimeligt.
  Vi, danske strikdesignere, vælger forskellige udtryksformer, og det er da helt frit om man vil købe vores produkter. Ingen er tvungen.

  SvarSlet
 11. Kære Charlotte.

  Brug dig selv som model som du selv har lyst til. Brug også de modeller du har lyst til at arbejde med.
  Det er der da heldigvis ingen der skal bestemme.
  Provincielt, det vil jeg absolut ikke kalde dit design.

  Hilsen Silje

  SvarSlet
 12. Hjemmestriks-provienciel.... det er jo det jeg er....
  Jeg har det lidt svært med at kalde mig strikdesigner, fordi jeg ikke er designuddannet.
  Men nu ved jeg, hvad jeg er. Jeg er jo en hjemmestriks-provienciel. Jeg sidder herhjemme i min lille landsby og strikker dagen lang - og jeg elsker det.


  SvarSlet
 13. Hjemmestriks-provienciel opskrift-skriverske det er mig,

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.