tirsdag den 12. februar 2013

Strikkehæfte - Dimserier - noget du også kan strikke


Jeg har lige uploaded de billeder vi tog i går, hvis du vil se dem , kan du gå ind under fanebladet "Strikkehæfter", der skriver jeg i ny og næ om hæftet. Med tiden bliver det forhåbeligt til flere.
Vi mangler stadig at tage en del billeder, og et par ting er endnu ikke færdig strikket. Processen har været langsommelig i denne omgang - af flere grunde.

1. Nr 2 er svær, min bog Krydret strik, var et kæmpe hit, og er stort set udsolgt, lige nu er den ved at blive oversat til engelsk og tysk. Så tak til alle jer der har købt.

2. Dimserier, er i virkeligheden ikke mit bogprojekt nr. 2, det er Grønland (den mangler en titel), den er langt fra færdig, og lige nu ligger ideerne og ulmer.

3. Dimserier, er faktisk heller ikke min første ide til et strikkehæfte, det er hæfterne, mine 2 børne hæfter... Der nok ender som en samlet bog.

4. Dimserier, er måske nok allermest en overspringshandling, en dejlig en af slagsen.

5. Så har jeg i mellemtiden designet for BC-Garn, Filcolana, Karen Noe og Mohari by Canard. Freelance Designeriet bliver jeg ved med, det er et dejligt job, og yderst tilfredsstillende.

6. Så er der lærerjobbet ved siden af... Det er svært at give afkald på, min klasse er jo ganske enkelt fantastisk, og mine kollegaer er skønne. Jeg står over for et svært valg, skal alt forblive som nu, hvor jeg ikke når alt det jeg gerne vil, eller skal jeg sige jobbet op?

8 kommentarer:

 1. Jeg synes, du skal nyde din velfortjente succes. Du skal mærke efter hvad du har mest brug for og om det ikke er okay at nå det, du når og så lade tingene tage den tid de tager

  SvarSlet
 2. Hold da op - svær beslutning! På den anden side, hvis økonomien tillader fuldtids strikke, kreere, skrive.... Så er det måske en ide at prøve lykken, så du kan gi' 100%.
  Pøj pøj med beslutningen!

  SvarSlet
 3. Du skal i hvertilfælde ikke sige dit job op!!!!!!!!! Sikken en ide :-(
  Nyd det du når.
  Knus

  SvarSlet
 4. Du skal i hvertilfælde ikke sige dit job op!!!!!!!!! Sikken en ide :-(
  Nyd det du når.
  Knus

  SvarSlet
 5. Rine, aka Jeanette, du er da helt bestemt en del af at det er en svær beslutning. Men med de fantastiske skemaer du laver til mig... Og hvis jeg kunne gå mere ned i tid... Så...

  SvarSlet
 6. Kirsten økonomien.... Griner, den er der ikke helt endnu, men den er godt på vej.

  SvarSlet
 7. Britt, ja der skal mærkes godt efter

  SvarSlet
 8. Spændende beslutning - rigtig og forkert i den slags beslutninger kan være svær at finde. Måske handler det om at mærke godt efter, tage en beslutning og så gøre den til den rigtige. Hvad med orlov ? Så kan du få mere tid og afprøve det uden at brænde broen til skolen :-) De der vanter dem SKAL jeg bare strikke - og gerne snart :-))))
  Kh Mie

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.