onsdag den 22. oktober 2014

Sok-tober, sokker jeg drømmer om at strikke...


Pinterest, stedet hvor jeg tørstrikker mest, og det jeg tørstrikker i disse dage er i den grad sokker, i dag deler jeg lidt fra min opslagstavle Sokker jeg drømmer om at strikke med dig.


De sokker jeg for alvor får tørstrikket mere end en gang er disse smukke neverkont sokker - en dag i nær fremtid, skal de helt sikker også på pindene. Vejledningen er så fin, at jeg næsten tror jeg kan lave dem uden en reel opskrift.


Detaljerne på hælen her, er helt fantastiske, hvor god den er i en sko ved jeg ikke helt, men smuk og dekorativ er den. 

Kender du ikke allerede Pinterest, så må du et smut forbi, men kun hvis du har tid til endnu en digital tidsrøver. Her finder du alt mellem himmel og jord. Mine "opslagstavler" handler mest om strik.


5 kommentarer:

 1. Jeg skal vist til at droppe min dovenskab, når det kommer til sokker. Jeg har kun strikket nemme og kedelige sokker. Men wow hvor er de altså flotte, dem du viser frem! Jeg må tage mig sammen, må jeg. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super sjovt at strikke sokker der er kompliceret, du skal helt sikkert igang ;-)

   Slet
 2. Tørrstrikke, for et fantastisk ord! Takk!

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte. Nu må jeg desværre udstille min uvidenhed.Jeg kendte ikke Pinterest og så kiggede jeg forbi - Hvordan finder du noget om strik i al den vrimmel af alt muligt andet.
  Knus - Marianne Gaarde

  SvarSlet
 4. Jeg kan ikke komme længere end til der, hvor man slår masker op til tern 4 og skal strikke sammen med kanten fra tern 1. Hvordan? ??Det er Neverkont strømper jeg prøver at strikke.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.