onsdag den 19. november 2014

Giv en ged - Støt folkekirkens nødhjælp


I sidste uge d. 10 november skrev jeg i forlængelse af Astrids blogindlæg om at hjælpe folk i nød, ved at strikke eller hækle en ged for Folkekirkens nødhjælp... 

Jeg har strikket en lille ged, der er monteret på en julekugle - julekugler  er ret svært at finde i butikkerne underligt nok, for der er jo ellers julepynt nok på hylderne.

Mange andre er godt i gang med at hækle og strikke geder, dem kan du se på Instagram under #givenged jeg er særligt vild med Maja Hansens ged Det er som om at den bare egner sig mere til at blive hæklet frem for strikket. Ikke fordi jeg ikke synes min er sød, Majas er bare sødere... 

Var jeg dommer ville jeg som det ser ud nu, vælge Majas ged, så det er den der kommer som årets juleopskrift ;-)

Deltager du i konkurrencen om at lave ged + tilhørende opskrift?


6 kommentarer:

 1. Hei Charlotte
  Noe lignende har vi også i Norge.
  Jeg har nettopp denne uken blogget om å strikke en gave til Fattighuset i Oslo. Samtidig som vi bloggere har et innlegg, vil et firma gi 100kr for hvert innlegg, til Fattihuset. Det er såååå bra.
  Dessuten leste jeg om Strikk for livet i din forrige post, og dermed måtte jeg blogge om det også, siden kundene i butikken jeg jobber i, strikket små luer til dette prosjektet, i fjor. Så fint å se at de kommer frem og gjør en forskjell.
  Jeg håper folk våkner opp nå før jul, og kan tenke litt på andre. Det er ikke så mye som skal til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, jeg elsker at kunne hjælpe andre, og når så det kan lade sig gøre gennem min passion for strik, så er det kun dobbelt godt.

   Slet
 2. Hej charlotte hvor er din og maja's geder kære,kan dsv ikke se andres for er helt på bar bund på de verse sociale medier derfor får du også lige en kommentar til dit seneste indlæg her.fedt sæt du har lavet i filcolanas lækre alpaca som jeg også er vild med og den teknik skal jeg da helt sikkert have tjekket for det ser spændende ud og elsker at prøve noget nyt.dorte D.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler nu ser jeg dine beskeder, tak Dorte

   Slet
 3. Fik lige set videoen fra knitting daily,det så så nemt ud at jeg jeg måtte prøve.Det er jo vildt nemt og meget effect fuldt.lavede en lille prøve på 2 pinde og kan se at man slipper for huller ved at sno 'mønster garnet' med strikke et par masker fra mønstert.jeg tror det betyder jeg skal igang med sættet.og lige et kæmpe tak for alle dine link og selvfølglig din blog det har fået mig igang igen.dorte D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dorte jeg er rigtig glad for at kunne inspirere dig til at komme i gang igen. Håber du får glæde af teknikken :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.