torsdag den 5. marts 2015

Re-design af Garam Masala fra Krydret strik

Garam Masala, Spiced knitting, Charlotte Kaae design, www.bykaae.dk

Jeg har længe gået og leget med ideen om at Re-designe Garam Masala trøjen fra min første bog Krydret strik. Lige nu går jeg med tanker om konstruktionen.

Tænker oppefra og ned med "contiguous sleeve" som jeg ikke selv har prøvet endnu, men er blevet helt vild med efter bla at have set Dieuwke's smukke "My Favorite Color cardigan" på Knitty.

Short in English
For a long time I have thought about doing a Re-design of my pattern Garam Masala from my first book (yes you can get this as a download pattern on Ravelry in English - follow link).

This time Im thinking top down, contiguous sleeve, I have not knitted a contiguous sleeve yet, but I love it on Dieuwke's lovely "My Favorite Color cardigan" on Knitty.

Garam Masala, Spiced knitting, Charlotte Kaae design, www.bykaae.dk

Favoritten er denne farvekombination, jeg elsker den og har næsten slidt den op. Flagermusærmerne er jeg ved at være lidt træt af, de er nemlig enormt vanskelige at folde ind i et andet ærme... eksempelvis en jakke. 

Short in English
This is my favorite, but Im getting a bit tired of the batwing sleeves.

Garam Masala, Spiced knitting, Charlotte Kaae design, www.bykaae.dk

Farverne på denne, er jeg også ret vild med, der er lidt crazy regnbue retro over den, måske man skulle lave både en sweater og en cardigan version?

Short in English
I love this color combination as well, it is a bit crazy and some rainbow retro about it. Perhaps I should do both a sweater and a cardigan using the same shape and chart?

8 kommentarer:

 1. Jeg har strikket med contiguous sleeve. Det er alle tiders. og man får et ærme, der sidder til... og ken trøje der kan være med under et stykke overtøj... Glæder mig til at se hvad du kommer op med!
  Jeg har set det strikket med et bredt skulderstykke, det gav plads til at lege med mønstre og ærmet blev en større del af trøjen... Eller med smal skulder"søm" så det ligner et tilsat ærme... det var det jeg prøvede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din gode kommentar om din erfaring med ærmet, det er lige hvad jeg har brug for. :-)

   Slet
 2. Også jeg er spændt på at se, hvad du kommer på. Jeg har ikke prøvet det ærme endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler, tak - håber min hjerne kan finde på noget godt :-)

   Slet
 3. Jeg synes det lyder som en god ide, det contigous sleeve ser godt ud. Faktisk en lækker model!

  SvarSlet
 4. God ide at ændre på ærmet. De lodrette striber skal du ikke ændre, det er lækkert sammen med de andre mønstre.
  jeg har prøvet at lave en model med cont. Ærme, fik ikke pasformen til at lykkes, det var svært.
  kh lisbeth i solrød

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja striberne på ærmet beholder jeg, elsker striber... hmm, må virkelig prøve den ærmekonstruktion og finde ud af, hvad det handler om ;-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.