mandag den 13. april 2015

Klargøring til Bindifestivalur 15


På onsdag rejser jeg til Fuglfjord på Færøerne, hvor jer er inviteret til at holde foredrag og undervise. En af de ting jeg glæder mig rigtig meget til at undervise i, er Gigasnoninger, min nyeste workshop. Workshoppen er fuldt booket, det gør det kun endnu bedere.

Når jeg arbejder med en ny workshop, viderudvikler jeg på den flere gange i begyndelsen, først bliver den testet af, i en lille lukket gruppe, hvor min personligevstrikkekreds prøver den af. De er mit første kritiske publikum. Derefter underviser jeg på vanlig vis, men beder mine hold udfylde en særlig evaluerings formel, denne bruger jeg til at gennemgå både mit kompendium og min undervisningsform samt materialevalg. Nu håber jeg at jeg er nået der til, hvor jeg kan sende mit kompendium i trykken efter denne tur og få trykt 1000 stk, for min lille printer synes det er hårdt at trykke 20 kompendier af 7 sider i farve og med mange billeder.

I begyndelsen var produktet et par simple pulsvarmere, men det har vist sig at mine kursister er super eksperimenterende, og gerne vil lege meget mere med snoningerne, derfor har jeg nu ændret produktet til at være en kopvarmer. Billedet, er et nærbillede af en, af mine kopvarmere, den kommer også som opskrift senere på måneden.

Short in English
I am happy to have been invited to Fuglfjord in the Faroe Islands this week, where I'm both giving a lecture and teaching knitting. The class I'm looking most forward to, is the one on Giant Cabeles. The class is full booked, Thats makes me SO happy.

When I make new workshops, I like to keep working on the content for some time after I have released the workshop. Just to tweeking it, and making it as perfect as posible. I always start a new workshop up, testing it on my closest knitting circle, and getting as much critique as posible. Later on when having the actual workshop, I ask my student to fill out a evaluation formular.. After each workshop, I look Them though and tweak my compendium. When It is close to perfect I will have it printed. My own small printer is having trouble printing the 7 pages compendium for 20 students each time...

For this workshop the product is a cute cup warmer, I promis to make it at pattern aswell, hopefully I Can release it later on this month. 


14 kommentarer:

 1. Rigtig god tur - og god fornøjelse med kurset. Det bliver garanteret en stor oplevelse :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :-) det er jeg helt sikker på det bliver, glæder mig til at dele det her på bloggen.

   Slet
 2. Du må have en rigtig god tur. Og helt sikkert bliver det et godt kursus. Det må du til Jylland og undervise i. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, jeg arbejder på at komme til Horsens inden så længe :-)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig til. Så det må du lige sige når du gør. :)

   Slet
  3. Det kommer jeg helt sikkert til at skrive om på bloggen :-)

   Slet
 3. God tur til Færøerne og spændende hvad den giver af oplevelser og inspiration til din i forvejen store kreativitet.
  Dejligt at læse, hvor omhyggelig du er med tilrettelæggelse af din undervisning. Tillad mig at foreslå, at du udbreder denne omhyggelighed til også at omfatte din blog, hvor dine engelske resumeer er meget fejlbehæftede. Hvis det engelske er så svært for dig, skulle du måske overveje at undlade det eller i det mindste overveje, hvem du når med det og hvem du gerne vil nå. Hvis det er kunder (og ikke bare læsere), så vær opmærksom på, at du fremstiller dig selv som meget ligegyldig/udygtig/fejlbehæftet, hvilket ikke skaber positive forventninger til dine produkter.
  Mvh. Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristine
   Når jeg skriver på engelsk er det ikke for at nå kunder, men fordi flere har spurgt om jeg vil, de der har spurgt efter det sætter pris på det. Mit engelske er ikke bedere. Derfor får jeg også alle opskrifter oversat, lige som jeg får mine opskrifter redigeret. Bloggen er blot et fristed for tankemylder, inspiration og videns deling - Self er jeg glad hvis nogen få lyst til at købe mit garn eller mine opskrifter/bøger
   Jeg har været rigtig længe om at tage skridtet og skrive et engelsk resume til, hver post - jeg vælger at fortsætte med det, da jeg ved mine læsere fra rundt om i verden sætter pris på det, frem for google og andre oversættelse værktøjer.

   Slet
 4. God tur til Færøerne, jeg rejser selv derop i morgen

  SvarSlet
 5. Det bliver da spændende at komme til Færøerne. Rigtig god tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget, jeg glæder mig virkeligt. Glæder mig til at dele oplevelsen her på bloggen.

   Slet
 6. God tur til Færøerne med mange fede oplevelser. Jeg kommer selv fra Færøerne og har jeg meget hjemve i disse dage. Havde ikke mulighed for at deltage i strikke festivalen denne gang, desværre.

  SvarSlet
 7. Ser frem til opdateringer.
  Hilsen fra en færing i Danmark ☺

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.