torsdag den 18. juni 2015

Garam Masala til børn


Jeg har strikket min egen Garam Masala færdig, men jeg har bare slet ikke fået nok af at strikke med magiske nøgler, så i mandags tog jeg en rask beslutning - hvorfor ikke lave den som børnemodel...

Jeg fandt garn og så gik jeg ellers i gang med at regne, starter med at strikke str 6 år i en drenge udgave. Om jeg mener at drenge kan bruge Koral pink, JA forsøren,  dem der siger andet, ja de kan jo bare vælge en anden farve ikke ;-) det er jo garn vi arbejder i og garnet findes i SÅ mange farver.

Det var hurtigt at teststrikkerne meldte sig på banen. Jeg har ikke brug for flere.
Jeg har brug for 3 teststrikkere til str 2, 4 og 8 år, du skal være klar til at strikke fra d. 26. juni og være færdig 1. august. Garnet du skal bruge er Peruvian Highland Wool fra Filcolana. Strikkefastheden er 20 m på 10 cm (jeg bruger p 6).

Har du lyst til at strikke opskriften igennem for mig så send mig en mail på knitting@bykaae.dk mærk Teststrik.

In English
My Garam Masala sweater is done, I'm just not quit done knitting colour knit using magic yarn balls. 
I got the brilliant idea - I must make a pattern for children.

I got all the test knitters I need I am in need of someone to test knit the pattern in the following sizes 2, 4, 8 years. The pattern is ready from the 26. of june and your deadline is the 1. of august.
The yarn you need is Peruvian Highland wool form Filcolana, the gauge is 20 st in 10 cm/4 inch (I'm using 6 mm)

If you want to test knit, send me an email Knitting@bykaae.dk using the tag test knit

7 kommentarer:

 1. Årh, det gad jeg godt, men jeg tør ikke love at jeg kan holde mig indenfor datoerne.
  Der er lige en strikkehøjskoleuge og to børnebørnsfødselsdage i august som skal prioriteres først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler den kommer som opskrift senere på året, mon ikke du får tid der, strik skal der jo hygges med, ikke stresses med ;-)

   Slet
 2. Det lyder super spændende, og jeg får ferie d. 24. når jeg har overstået eksamen, så sådan nogle lækre børnetrøjer kunne da godt bruges som feriestrik :)
  Jeg har smidt dig en mail :)

  SvarSlet
 3. jeg har sendt dig en mail :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det Skønt at du får lavet en børne udgave den er jo lige til nogle friske unger.Der er efter min mening alt for lidt friskt og ny tænkt til drenge så juhu.
  Dorte D

  SvarSlet
 5. Bliver lige nødtil at komme med en kommentar til indlæget fra igår!
  Den der taler dårligt om andre siger mere om sig selv end dem de taler om;noget en vetniamesisk kærste altid sagde.syntes lige den passede på de sur damer og kors hvor er jeg glad for jeg ikke er på Facebook.
  Dorte

  SvarSlet
 6. Åhhh hvor ville jeg ønske den kom i str 12 år, jeg er sikker på min store tøs vil elske den, og så mangler jeg i den grad skønne opskrifter i de større børnestørrelser ;-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.