onsdag den 30. september 2015

Opskriften på min Krydret hue - Gratis #krydrethue



At strikke efter diagram er noget jeg i den grad holder af - Er det også noget du holder af, vil du elske denne opskrift :-)

Efterspørgelsen på denne hue, har været helt vild - I dag har jeg besluttet at den må blive en af mine gratis opskrifter.  I sidste uge lovede jeg at den ville udkomme i denne uge, og i denne uge har jeg bare død travlt, og dermed ikke tid til at rode med at sætte den pænt op. Håber Du nyder denne gratis, men ret så rå opskrift, ønsker du den mere detaljeret, må du vente til købeversionen kommer :-) På det tidspunkt fjerner jeg denne, så gem den godt, hvis du ikke vil miste den.




Diagrammet læses nederst fra højre mod venstre, 1 tern tæller 1 maske og 1 omgang. De sorte felter hører til Nøgle A og strikkes dominant, De hvide felter hører til nøgle B
DC-indt = dobbelt centeret indtagning, løft 2 masker ret af sammen, 1 r, træk de løse masker over. (bemærk at omg start flyttes, ved hver indt.)

Garn og pinde
Super soft fra Garnpusher i mange farver. 
P 2,5 mm til rib og 3 mm til huen.

Vil du strikke med magiske nøgler som jeg har gjort, kan du finde inspiration her.

Mønsteret i reporten går over 4 masker og 8 omgange. Reporten er på 24 m og gentages 6 gange

Når du strikker rundt, begynder du nederst i højre side af diagrammet, læser linjen mod venstre,  de næste linjer (omgange) læses på samme måde linje for linje.

OPSKRIFT
Slå 124 m op på tynde pinde og strik 3 omg glat i en farve, sæt derefter dine magiske nøgler til og strik 1 r med fv A og 1 vr med fv B, når ribben måler 3 -5 cm, tages der på næste omg jævnt fordelt ud til 144 m strik nu efter diagrammet.
Ønskes huen længere, strikkes ribben 6 cm og mønsteret før indtagningerne gentages, til huens base har den ønskede længde og mønsteret igen går op.

Deler du på Instagram, brug #krydrethue

mandag den 28. september 2015

Knitwork 15 - strikkefestival i København

I weekenden har København haft sin første strikkefestival

Festlighederne foregik i Kulturhuset Indre by på Charlotte Ammundsens plads.

Der var bare ikke det Kristina og Carsten havde tænkt på. En af de super cool ting, var at Festivalen havde sit eget SIGNATUR garn, i deres farver og med en lille opskrift til. Garnerne er 1-trådet mohair fra Mohair by Canard og farven er farvet af Fredsminde Unika Garn på Bornholm.

Se billeder fra festivalen på Instagram #Knitwork15



Mit program for weekenden var lige tilpas. Fredag lagde jeg ud med Farvernes Mekka et kombineret foredrag og workshop over 4 timer. Hvor Katrine Wohllebe og jeg underviste sammen om brugen af farver. Fantastisk start på weekenden. I selskab med 30 farveglade kvinder fik vi snakket om, leget med, eksperimenteret og anvendt farveteori. Se mere på Instagram under #FarvernesMekka


Noget af det jeg har nydt i stor stil i denne weekend, var at alt var samlet, og jeg med mit armbånd havde rig mulighed for at opleve en masse. Det fedeste var foredraget med Halla Ben, en super cool Islandsk strikdesigner, som du bare må tjekke ud.


Nu hvor jeg efterhånden har undervist i et par år, begynder jeg at se en del gengangere på mine kurser, det er ubeskriveligt skønt, der danner sig et skønt netværk af af kvinder der som jeg elsker farver. Der er noget helt særligt ved at kikke se de samme personer igen og igen. Jeg er utroligt rørt over den opbakning og fantastiske feedback jeg får, når jeg møder dig der ude. Tak fordi du tager dig tid til at gå hen og sige hej til mig.

En helt særlig tak til Ane (@nesmasker på Instagram) der kom forbi med en skøn gave til mig, jeg blev super rørt over at få dette dejlig sæt markører - lige i mine farver TAK :-)



Lørdag formiddag, stod i Grafisk Gobelinstrikkens tegn. I Kulturhusets sale var der gjort klar til workshops, i salen hvor jeg skulle holde min workshop, havde jeg fornøjelsen af at stå med Sidsel Sangild på den ene side, Eydna bag mig og skønne Lise fra Knit Von Kamstrup skråt bag mig 3 skønne og super dygtige kvinder. Alle 4 hold var helt fyldt op, og man kunne tro at det ville skabe en masse støj, der vil gøre det svært at fordybe sig i arbejdet. Tværtimod vil jeg sige, det skabte en helt anden stemning, lokalet emmede af kreativitet, glæde og lattermildhed.

Mit hold bestod af super glade kvinder, der alle var havde et fantastisk gå-på-mod, de var vilde med konceptet om at bygge et design op omkring en perleplade og have mulighed for at samarbejde med et barn om et design. Modellerne fra Strik og Mal - Grafisk gobelinstrik faldt i god jord, flere blev skrevet op til forudbestilling af bookletten, der udkommer sidst i oktober 2015.
Se mere på Instagram #GrafiskGobelinstrik.


Søndag skulle jeg sidde i paneldebat. Debatten var om et emne som du ved jeg har talt meget om, nemlig ophavsret og begrebet open source. Se flere billeder her.

Det blev til en rigtig spændende debat, ingen tvivl om at teltet var fyldt med strikkere fra alle ender af branchen, butikkerne var der, designerene, underviserne, strikkerne, ja ALLE var der, og alle lød til at være enige. Strik er en social kulturel ting, vi alle har mulighed for at tage del i. Vi skal passe på og vi skal udvikle vore håndværk - strik er og skal være for alle.

Vi der sidder og laver designs, har i en lang periode være bange for at vores opskrifter som vi udgiver som pdf bare ville ryge ud i en stor koperings-strøm, som det skete med musik og film. Men sådan er det heldigvis ikke endt. Strikkeren der ude hun/han var ikke interesseret i at tage levebrødet ud af munden på os der finder op nye opskrifter de kan strikke efter. Faktisk er det som udgangspunkt ikke strikkerne der har gang i kopimaskinerne - det er faktisk nogle ganske få garnbutikker... Tak til alle jer, der ude, der gør os opmærksomme på det, så har vi mulighed for at sende de butikker en lille "venlig" hilsen ;-)

Markedet er så kæmpe stort, at man som strikker kan vælge og vrage blandt en masse skønne bøger og opskrifter. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung. Bibliotekerne er vores største kunder, tak fordi i efterlyser vores bøger, låner dem, bruger dem og på den måde støtter os med bibliotekspengene.

Min egen personlige favorit side når det kommer til open source opskrifter er Filcolana Nanna der ejer firmaet, har en skøn grundholdning, når det kommer til designs, hun sælger garn, og køber designs fra os designere. Når Nanna bestille et design hos mig, beder hun mig aldrig op noget hun har tænkt kunne være fedt, men spørg til, hvad jeg har lyst til at lave. Alle de opskrifter hun køber gør hun gratis tilgængelig for dig der strikker, som god reklame for garnet. Hent gratis opskrifter her.

Woolspire, er en anden af mine favoritter, det er de fordi, de gør det utroligt nemt for mig som designer at have mine designs liggende på deres side. De spare mig for et stort bogførings arbejde, og ingen tvivl om at de er super gode til at brande mig og mine designs. TAK for det Woolspire. I forhold til opskrifter bruger jeg Woolspire på samme måde som jeg bruger Ravelry.

TAK Knitwork for en fed weekend

Var du med på Knitwork 15, hvad var din oplevelse af festivalen?

onsdag den 23. september 2015

Strik og mal no 1 - Grafisk gobelinstrik


Nu er det lige om lidt, bare et lille øjeblik længere, ventetiden er næsten ikke til at holde ud.

Min næste booklet er ved at gennemgå de sidste faser inden publiceringen. Vigtige detaljer så som montering, grafisk tilrettelæggelse, tegne arbejdstegninger osv, er på programmet i disse dage. På billedet ser du nogle af bogens modeller.

Det kribler så meget i fingerne for at få den ud - min 3.er, der har været SÅ LÆNGE under vejs.

I begyndelsen af oktober, går turen til KBH, her skal bogens modeller fotograferes, i mellemtiden, er den blevet redigeret og sat op, så den kan komme i trykken, så snart billederne er på plads.

Jeg har brugt garn fra følgende firmaer:
BC-garn
CaMaRose
Filcolana
Garnbasen


mandag den 21. september 2015

Kreativ strik nr 4 2015


I Kreativ strik nr 4, har jeg 3 vinterdesigns, 2 halstørklæder og et par halvhandsker.

Short in English
I got 3 patterns in the new Kreativ strik (Danish knitting magazine).


Det er ikke tit jeg laver noget til mænd, men denne gang er det blevet til lidt, nemlig et sæt, bestående af dette skønne halstørklæde strikket i Rowan felted tweed Forhandler liste finder du hos Permin.

Short in English
This time I had the pleasure of making something for men. I made a chunky Sharf in Rowan Felted Tweed,


Tørklædet kræver sin strikker, der er nemlig snoninger på både ret og vrangside, så det er med at holde tungen lige i munden. Derfor er Halvhandskerne der matcher tørklædet lavet meget mere simpelt, menlig i ret-riller og med en fin detalje ved sammensyningen (den ses ærgelig nok ikke her - næste lige så ærgelig som at tørklædet har vrangsiden ude på dette billede)

Short in English
To match the scarf,  I have made some fingerless mittens in a more plain patterne.


Det her er et design jeg selv drømmer om at svøbe mig i, et kæmpe stort tørklæde i ultra blødt garn og i super fed farver, elsker bare baby pastel pink og senneps gul sammen.

Short in English
I love  the two coloured giant brioche scarf .



Til tørklædet her har jeg brugt Soft Alpakka fra Sandnes og tænk har netop modtaget et nyhedsbrev fra Bettekun at hun har det på tilbud for blot 38 kr, dejligt sammentræf.

Tørklædet er strikket i to farvet patent, og kan i princippet strikkes i et hvilket som helst garn du har lyst til at strikke det i, men for at bevare den lethed som tørklædet har, skal du overveje hvilken type garn du vælger - her er det et børstet alpakka. 

Short in English
The brushed alpaca is perfect for the giant snug scarf, and the colours baby pink pastel and mustard yellow is perfect together. 

Rigtig god strikkelyst - Happy knitting 

fredag den 18. september 2015

Lær at strikke sokker fra tåen op - gratis minikursus


I onsdags, holdte jeg endnu et af mine små gratis minikurser, som du kan se gratis i videoen oven over.

Igen var det sokker vi havde fat i, denne gang fra tåen op. 

I kurset gennemgår jeg en super enkel basis sok strikket fra tåen op på rundpinde, altså med magic loop. 

På kurset lære du; 
  • At slå op med 8-tal's opslag 
  • Lave udtagninger der peger mod højre og venstre
  • Strikke vendepinde på en super simpel måde og på den måde formgive en timeglashæl
  • Timeglashælen bliver grundigt beskrevet, med både video og tegning
  • Til slut ser vi på en elastisk rib aflukning.



Til kurset findes denne opskrift,  ved at købe denne, støtter du mit videre arbejde med at udvikle og afholde små gratis online kurser - købet er valgfrit.


Hent min gratis sokke guide her 





onsdag den 16. september 2015

Mini Me - strik til børn og voksne - matchy matchy sæt



Min opskrift Kornblomst, er blevet taget så fantastisk godt i mod - TAK til alle jer der har købt opskriften <3 nbsp="" p="">

Sammen med de mange salg har jeg fået en række forespørgsler på om ikke jeg vil lave modellen til børn også?

Det vil jeg rigtig gerne - jeg har allerede slået op til str 2 år, og Ulla, en af mine strikkedamer, skal i gang med str 10 år. 

Jeg tænker at jeg vil dele opskriften op i 3, så der kommer en til baby, en til småbørn og en til børn. Hver opskrift kommer til at rumme 4 str.

En af de første ting jeg måtte ændre i forhold til den oprindelige model, der er lavet til voksne, er mønsteret. Mønsteret var bare for stort til at komme på en str 2 år, så her har jeg været inde og tegne om. 



Køb opskriften til voksne her 

mandag den 14. september 2015

En strikkeflirt med Harry Potter


Der er ingen tvivl om at Ravelry og hele den hype, der var omkring Harry Potter universet inden for strik, er det der er fundament for hvor jeg er i dag.

Short in English
There is no doubt that Ravelry and all the hype surrounding The Harry Potter universe in knitting forums, it is the foundation for where I am today.


Jeg E L S K E R J. K. Rowling's univers, hendes fortællinger tryllebandt mig i årevise. Så selvfølgelig fandt jeg grupper på Ravelry omhandlende Harry Potter og Hogwarts. Her fandt jeg masser af hyggelige strikketimer, nye pennevenner og et skønt sted for min designspirre at sætte rod. Et af mine mange Harry Potter design, er disse Ravenclaw sokker. Opskriften er på engelsk, det var mine opskrifter den gang... 

Jeg har fået en del henvendelser på om ikke jeg vil oversætte dem til dansk. 

Det overvejer jeg helt bestemt, og i den forbindelse, er jeg ved at se alle mine Harry Potter opskrifter igennem. Skal de oversættes? Skal jeg lave flere? Eller skal de bare ligge der på Ravelry og være et dejligt minde om en skøn tid? Jeg ved det ikke helt, og har bestemt heller ikke tænkt mig at gøre en endelig beslutning endnu.

Short in English
I just LOVE JK Rowling's universe, her stories had me mesmerized for years. So of course I found groups on Ravelry all about Harry Potter and Hogwarts. Here I found plenty of knitting hours, new pen-pals and a wonderful place for my design sprout setting roots One of my many Harry Potter design, these Ravenclaw socks. The pattern is in English, so was all my patterns at the time ... 

I have received a number of inquiries on whether or not I will translate them into Danish.

This considering I certainly, and in that context, I am seeing all my Harry Potter patterns through. Must the be translated? Should I make more? Or should they just stay put on Ravelry and be a nice memory of a wonderful time? I do not know yet, and am certainly not going to make a final decision yet.

Var du med på Harry Potter bølgen?

Hvad tænker du, skal de oversættes? Skal jeg lave flere?







fredag den 11. september 2015

Strik sokker fra tåen op med Charlotte Kaae - Google Hangout

Så er det igen ved at være tid til et Hangout, denne gang omhandler mit Hangout sokker strikket fra tåen og op.

Hangoutet afholdes onsdag d. 16. sep. kl 16:30-17:30 - hjemme i din sofa, du skal bare have en computer og adgang til nettet. Det tekniske med at lave en google konto, kan jeg ikke hjælpe med.

Se eller gense forrige Hangout, der også handlede om sokker lige her 

Du kan deltage gratis ved at følge dette link - der er blot plads til 9 deltager og det er først til mølle.

Har du nogle ønsker til hvad jeg skal lave Hangouts om, så skriv en kommentar, måske er det noget jeg har lyst til :-)

Rigtig god weekend

onsdag den 9. september 2015

Charlotte Kaae's top 5 - bøger om sokker, 2015


For tiden er jeg optaget af strikkede sokker, jeg tør-strikker rigtig mange par sokker om dagen - inden længe har jeg nemlig et langt kursus i Sommerfuglen om præcis dette emne. Kurset hedder Skønne sokker - hug en hæl klip en tå, læs mere om kurset her.

En af de bøger der virkelig fanger min interesse er Melissa Morgan-Oakes' 2-at-a-time SOCKS. Bogen er velskrevet, humoristisk og indeholder 17 smukke opskrifter, nogle er kun til kvinder, nogle til mænd og andre til børn. 
Men for mig er det afsnittet med teknik, der er det spændende. Foto-vejledningerne, er så detaljeret, at jeg vil mene at du vil kunne strikke efter dem, uden at kunne et ord engelsk. Teksten er kort og enkel - på hver side finder du en tekst boks med små tips, et af dem, jeg synes er rigtig fine, er det tip, der fortæller dig, at det er en rigtig god ide at holde sine sokker midt på kablet på sin rundpind - Magic Loop - med en  loop/løkke på hver side af sokkerne, for at undgå at skulle tælle sine masker. Super pædagogisk har Melissa, et par prøve sokker, i 2 forskellige farver, som du kan strikke, mens du følger den deltaljerede foto-vejledning.
På dansk har Lene Randorff fra Lille strik, lavet en super fin booklet om teknikken, 2 på en pind- fra tå til top. I hæftet finder du links til små videoer, hvor Lene viser teknikkerne. 


En af de mere sjove bøger, er denne Socks Socks Socks, en bog der er blevet til, ved at der i USA  via the Knitter's Magazine var en konkurence om at designe sokker. Mere end 300 sendte deres sokker ind, i bogen ser vi de 70 udvalgte sokker, og dertil hørende opskrifter. En er de fedeste, er helt sikkert sokkerne der vises her på forsiden - de er strikket i free-form, hatten af for Bebbie New, der har skrevet den opskrift! 



Og nu til en af mine store strikke heltinder - Nancy Bush. Hendes bog om Vintage sokker, Knitting Vingage Socks, New Twist on Classic Patterns, er rigig fin. Det bedste er det lange og detaljerede afsnit om den type sokker der blev strikket i det 19. årh. Tænk at skulle re-desinge sokker fra en tid, hvor strikkefasthed ikke blev opgivet, garnet blev blot beskrevet som godt eller smukt og pindene var p. 0,75 mm. Jeg synes afsnittet om formgivningen af hæle er interessant. Det er ikke bare i dag, vi strikker sokker på mange måder - det gjorde de også i gamle dage ;-)
Er du som jeg en strikker, der finder historisk strikning spændende, så er det bestemt en bog for dig. Bogen er på Engelsk.


Trænger du til at få de små grå motioneret, søger du udfordrende og komplicerede mønstre - Så behøver du ikke lede længere, det her er bogen du skal have fat i. Cookie A, er genial! Hendes bog Sock Innovation, er virkelig innovativ. Cookie er en matematisk nørd, med stor hang til matematiske formler, det er tydeligt i hendes design. Hendes bog begynder med et afsnit om hvordan hun designer, efterfulgt af en vejledning til at bruge bogen - Denne bog er nemlig teknik-opbyggende. Din værktøjskasse med strikketeknikker vil vokse kolosalt ved at strikke Cookie A. 
Er du ikke så vild med matematik, bliver du skræmt af tallene X, Y og Z sammen med en række tal, er det her nok ikke lige en bog for dig. Bogen er på Engelsk.

Jeg ved godt at mange af de bøger jeg anbefaler er på engelsk, det er ganske enkelt fordi det er dem jeg falder for. Det danske marked er for lille til at, bøgerne bliver oversat - Men gør det noget?

Det synes jeg ikke, det er jo bare en mulighed for at lære noget nyt. Der findes massere af hjemmesider der kan hjælpe med termologien, en af de sider jeg selv bruger, hvis der er en engelsk strikke term jeg er i tvivl om er Irenes hjemmeside På Pinden, her finder du strikkeordbogen, i den er der både skreven tekst, og i mange tilfælde en lille hjælpe video, til teknikken.

Har du en favorit bog om sokker?

mandag den 7. september 2015

Bonanmeldelse Tunesisk Hækling af Pernille Cordes


For nogle uger siden fik jeg denne smukke bog tilsendt fra Turbine. Min kolega Pernille Cordes er forfatteren bag denne fede bog om Tunesisk hækling. 

Det er ikke så tit jeg anmelder bøger længere, men denne her, den måtte bare på - for jeg kan slet ikke få armene ned over hvor lækker den er. 

Der er flere ting i bogen, som jeg sætter stor pris på, det første er bogens arbejdstegninger og diagrammer - som jeg ikke kan vise her, da det vil være et brud på copyright. De er super fine og så lette at arbejde efter.


Hvad jeg også er vild med er bogens opdeling, bogen er delt op i 18 afsnit; Trekanter, Harlekintern, Cirkler, Skønne striber, Bobler, Rundhæklet, Hanefjed, Zigzag-mønster, Norsk mønster, Fletværk, Skotskternet, Struktur, Lace, Trin for trin guide, Basismasker, Hækling med flere farver, Flere mønstre og finesser.  På den måde er bogen let at overskue, og kan bruges som et opslagsværk til Tunesisk hækling.

Bogen er både for dig, der aldrig har prøvet kræfter med at hakke (det kalder man også, når man hækler tunesisk hækling), for dig, der kan basis - og så er den altså også udfordrende nok til at kunne vække interesse hos den garvede Hakker.


En af mine favoritter, er dette IPad-sleve, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med en dag, Pernille har brugt små * til at vise sværhedsgraden, og denne har kun 2, den er altså ikke så svær som den ser ud til. Opskriften fylder blot 9 linjer + et diagram, her hakkes både ret og vrang - med 2 farver, men ellers er det blot basismasker - Det skulle være til at forstå. I afsnittet Trin for trin, finder jeg al den hjælp jeg behøver, for at kunne hakke modellerne + fine finesser, så som montering.

I denne måned kan du deltage i lodtrækningen om bogen her på bloggen ved at følge linket her

Har du endnu ikke helt mod på at købe eller låne bogen, fordi du ikke er blevet dus med Tunesisk hækling, så skal du da bare tage på kursus hos Pernille. Du finder hendes kurser lige her.

Dette er ikke et sponseret indlæg ;-)

fredag den 4. september 2015

Ny opskrift i Shoppen - Kornblomst


I weekenden havde jeg min opskrift på Kornblomst med til Strik i Todbjerg, 1000 tak for den varme modtagelse, det er virkelig en fornøjelse at lave et design, der bliver så vel modtaget.

I den forbindelse vil jeg takke de 5 skønne kvinder der har teststrikket for mig. Du kan se deres modeller på Instagram under hashtag #BykaaeKornblomst det er blevet til 5 super smukke håndstrikkede vintage sommerbluser.

Garnet der er brugt er; 
Rasmillas Yndlingsgarn, som er en skøn blanding af 55% uld og 45% bomuld, der med super svalt i den varme sommer (som vi får næste år).
Garnet løber 350 m på 50 g, i skrivende stund findes den i 68 smukke farver, min er strikket i farven Kornblomst og deraf navnet. Min strikkedame Ulla er ved at strikke en ny op for mig, den strikker hun i den smukkeste  gule farve.

Nu ligger Kornblomst klar i min Ravelry shop - Køb opskriften her.



Hjælp til at læse og forstå diagrammet

Short in English
This is a promotion of my newest pattern Kornblomst, the pattern is only out in Danish. 



onsdag den 2. september 2015

Månedsgaven på By Kaae - September

Giveaway only in danish.

Vinderen af august gaven findes i linket her
På grund af manglende respons på junigaven har jeg trukket en ny vinder, se om du har vundet i linket her Juli mangler også at respondere, den ene vinder har meldt sig, men den anden lader vente på sig. Se lige efter om det ikke er dig i linket her.

Jeg opfordre til at du tilmelder dig min blog på e-mail, når du deltager i en månedsgave, så går du ikke glip af din gave.

Og nu til denne måneds skønne gave fra Turbine-forlaget.

TUNESISK HÆKLING

30 stilfulde, skandinavisk inspirerede hæklemønstre med tunesisk hækling. 

Pernille Cordes har skabt en lækker og stilren bog med hækleopskrifter med flotte geometriske former og farver, der passer perfekt ind i den trendy, skandinaviske stil. Opskrifterne indeholder masser af inspiration til boligen, fx pudebetræk og hynder med dekorative mønstre og yndige babytæpper, men også til beklædning og flotte accessories, som bløde huer og tasker med masser af struktur. 

Tunesisk hækling er en gammel teknik, der stammer fra det centrale Asien, men den er stadig populær, fordi teknikkens miks af strik, hækling og vævning giver det hæklede fasthed og struktur. Samtidig skaber de mange forskellige slags tunesiske masker mulighed for en masse variation. Pernille Cordes har skabt 30 stilfulde designs, der fungerer smukt, som de er, men hun opfordrer også til, at hækleren sætter sit personlige præg på designet i sit valg af farver og mønstre. Bogen er inddelt i forskellige mønstertemaer, så hækleren kan udforske opskrifterne efter hans eller hendes smag. 

Tunesisk Hækling er der både hjælp at hente for begynderen og masser af udfordring til den erfarne hækler. Alle opskrifterne er mærket med stjerner, der angiver sværhedsgrad, så det er let at navigere efter hæklerens niveau, og bagerst i bogen findes grundige ordforklaringer, trin-for-trin-beskrivelser af de forskellige teknikker og tips og tricks, der er nyttige at kende, når man arbejder med denne skønne hækleteknik. 

Pernille Cordes er indehaver af strikkeshoppen Englegarn, der forhandler hendes eget garnmærke af samme navn. Butikken kan også besøges på nettet på www. englegarn.dk, hvor man både kan købe garn og materialer og finde videoer med hjælp til tunesisk hækling. Tunesisk Hækling er Pernille Cordes første bog. Den henvender sig til den stilbevidste hækler, både begynderen og den erfarne.
Som altid, deltager du i lodtrækningen om denne månedsgave ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg. 

 
Jeg har ladet mig fortælle at der ikke kan skrives kommentarer fra Android smartphones. Vil du hjælpe mig til at se, hvor problemet er, ved at skrive i din kommentar, hvad du er igennem på og om du har haft problemer fra smartphone eller lignende.