mandag den 4. september 2017

Fotoshoot af min nye strikkebog (Vintage inspireret babystrik)


I mandags var vi til Fotoshoot hos fotograf Line Falck, hvor 5 skønne babyer og deres forældre var mødt op - for at hjælpe med at lave den fedeste strikkebog til baby.


På billedet Carl's hverdagsshorts model Nohr 💖 

Som altid var det total inspirerende at være hos Line, Line har bare styr på det med at få strik til at se rigtig godt ud, så både billede æstetikken og og detaljerne står helt klart frem. 
Noget af det jeg elsker ved Lines billeder, er at de er knivskarpe, at de filer vi får er så gode, at vi kan zoome ind i det uendelige... 


Tænk at vi havde booket fotoshoot bare 19 dage før min termin... Hele weekenden gik vi og krydsede fingre for at det ikke var nu vores lille Leia pige skulle melde sin ankomst. Dygtig pige, hun venter...


Jeg fik snuppet lidt billeder med mobilen, de er jo langt fra i en kvalitet vi er stolte af, men det giver mig mig mulighed for at dele dagen med dig.
Mød lille Amanda, den mindste af modellerne, hun var så lille bitte, at selv de mindste modeller var lidt for store - (Amanda er præmature). Hun har fået en konge plads i min elskede bbHugme pude. Den smukke Quilt er min fasters værk, som vi fik lov at låne til optagelserne.


Det var en helt fantastisk dag, hvor vi først på dagen skød model billeder - blev total skruk af alle de skønne babyer... Kan slet ikke vente længere. Og Huxi her, han var bare for lækker, han forstod i den grad af charme. Han har Elias og Jyttes første trøje på. Tæppet er endnu et af min fasters mange og meget skønne kreationer.

Efter frokost skød vi detaljebilleder.Se videoen om dagen lige her. 


Tak til Amanda, Astrid Marie, Huxi, Kristian og Nohr og jeres skønne forældre, der tog jer med, uden jer, var dette ikke muligt.💖

Læs flere blogindlæg om min kommende bog følg links herunder
Tankerne bag
Jeg er gravid - ergo må jeg skrive en babybog

Det er nu muligt at købe bogen lige her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.