fredag den 4. december 2020

Adventskalender for strikkere 2020 fra Charlotte Kaae

 Vanen tro, har jeg igen i år en masse dejlige julerier til dig. Sidste år flyttede jeg juleshowet fra bloggen over på Youtube, og de har jeg holdt fast i. Der er nemlig så mange andre der har super gode advents og pakkekalendere (give away) som jeg også har haft de i rigtig mange år, men for mig personligt på min blog, blev det med tiden mere hult og mistede sin klang, jeg havde ikke rigtig hjertet med i det længere. Og som med alt andet, så har det det bedst med hjerteprojekter, projekter der er meningsgivende. 


Derfor gik jeg i tænkeboks, hvad er det jeg synes er kreativt og fedt i forhold til jul? 


Ved at gå tilbage på bloggen her kan du se at jeg år efter år, har udgivet gratis juleopskrifter, i form at sødt, finurligt og sjovt julepynt. Noget jeg føler mig drevet til, noget der gør mig glad og giver mig positiv energi. 


Derfor har mit juleri udviklet sig fra en daglig give away i december til en lærerig teknikvideo i form af et lille fint juleprodukt hver søndag. 


Her i dette link kan du se adventskalenderen fra sidste år, og i dette link kan du finde dette års adventskalender. 
I søndags udgav jeg denne video, der handler om at strikke bærerdygtigt gaveindpakning. og på søndag får du de mest funky juletræer. videoen aktiveres kl 06:00 søndag morgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.