torsdag den 13. januar 2011

Garn, hyggestrik... Dejlig onsdag

Efter en tung arbejdsdag, tog jeg s-toget ind til byne, og tog et smut ind i til Lisbeth i Bettedesign... Jeg skulle nemlig kikke på garn til den mønstret bluse. Blå og orange kombi, havde jeg til str small... Garn til str large skulle findes (erstatningsgarn for det gule jeg har brugt til et eget projekt... undskyld Nanna ;-) håber det var ok at gøre det sådan) 
Den rød grønne kombi er skøn, er faktisk så vild med den, at jeg overvejer at bytte om på farvekombinationerne til S og L.
Efter et super hyggeligt besøg hos Lisbeth, men masser af hygge snak om løst og fast, gik turen ind til Slavi, til Nytårs strik- in  og mega garn køb fra web-butikken.

Jeg fik strikket en pæn slat på kraven, omkr 11 omg. når man snakker drikker Asti og spiser dejlig mad og kage, går det jo ikke så stærkt som ellers... Omgangene på halsen tager præcis 8 min hjemme i sofaen, og nok det dobbelte i godt selvskab.

 Lilian, der teststrikker snabelsutsko for mig, var med, vi sad og talte lidt om opskriften, og om dobbeltstrik... Den første sko, er ved at være strikket, og jeg glæder mig til at se den sammensyet, med broderi og det hele... Deadline er medio marts, så der er tid nok endnu.

Lilian havde nogle fine rettelser til diagrammet, og nogle gode bemærkninger til hvor i min opskrift, der skal beskrives mere. Det er skønt når en matematik nørd tager fat i alle de små detaljer, som bare er en selvfølge for en ikke-matematiknørd som mig. Stor tak til Lilian
Det handlede selvfølgelig også om garn hos Slavi, alt var hevet ind i stuen, 20% rabat, dankort betaling var oppe... Der var vist en del der gik amok i garn... Jeg nøjes med en strikke bog om patentstrik... Må gå amok i hans garn en anden dag :-)

Dette er bare et lillle udvalg af det garn der var fremme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.