onsdag den 15. juni 2011

Garam Masala, 1 ret løs af 2 ret sammen træk den løse maske af

Jeg er blevet spurgt til sammenstrikningen af ærmet, hvor jeg har de hvilende masker på pindene, og så strikker sammen over ærmet. Jeg strikker sammen ved at jeg strikker mine stribermasker til sidste maske, denne tager jeg ret løst af, strikker 2 masker ret sammen fra det hvilende arbejde, hvorefter jeg trækker den løse maske over. Lone spurgte om det ikke gav nogle "lange" masker, der hang lidt. Og jo det gør det. Men ikke mere end at en vask, hvor jeg efterfølgende lader blusen tørre i udstragt form, løser problemet. Hvis du gerne vil læse mere om denne indtagning henviser jeg til Irene Birk der har www.paapinden.dk hun har et fint afsnit om dbl indt til venstre, som den kaldes i forkortet tilstand. Der vil i forbindelse med bogen udkomme en række videoer til teknikken, men frem til da, henviser jeg til Irene.
Hvad synes du om teknik videoer? foretrækker du video eller tegnede billeder med beskrivelse, eller noget helt 3.?

5 kommentarer:

 1. Jeg bruger gerne garnstudio's teknikvideoer, men jeg vil også meget gerne have på skrift hvad der foregår, og nogle gange også en illustration.
  Men det kommer jo an på hvad der lige rammer bedst, for nogle gange kan en metode være beskrevet bedre end den er vist - selv på video.

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte

  Jeg kan godt lide tegninger, det er nemmere hvis man sidder med en bog synes jeg.
  Er spændt på bogen, det er nogle flotte ting du har lavet og jeg sælger jo garnet i butikken, så pindene kommer til at gløde i døgndrift :-)

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med video! Fx provisional cast on.. det havde jeg aldrig lært, hvis ikke jeg havde set en instruktion på video :-)

  SvarSlet
 4. Mivsel og Rikke tak, godt hjælp... Og Hanne jeg må snart forbi Vejle og kikke ind ;-)
  Tak for hjælpen I 3.

  SvarSlet
 5. Ja nu må du snart komme en tur til Vejle, jeg holder ikke ferie, så butikken er åben alle dage, på nær tirsdag.
  Men tag evt et kig på hjemmesiden eller bloggen :-)

  Kh
  Hanne

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.