tirsdag den 13. september 2011

Til jer der utålmodigt venter på bogen

Her er en lille opskrift I kan nyde mens bogen trykkes.... Her ventes i spænding


Heldig som jeg nu engang er, har jeg jo Filcolana i ryggen, og de har sørget for at min Dhaniya kom med i Hendes Verden.  Og et varmt tak til Inga Pantzar, for de pæne ord på Texstil messen i vejle.
Opskriften er i lige nu, sammen med en masse andet godt. Dhaniya er også på Filcolanas hjemmeside, under opskrifter, og så over under Peruvian Highland wool.

Inden i går i gang kan jeg anbefale denne video om Magiske nøgler.

8 kommentarer:

 1. Jeg havde lige præcis i dag fundet opskriften på Filcolanas hjemmeside, da jeg også købte hendes verden og til min store glæde fandt opskriften... igen :-) Nu skal jeg bare have fat i noget lækkert garn og så er det ellers med at komme igang med at øve mig på teknikken, inden jeg kaster mig ud i det flotte tørklæde :-)
  Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 2. Har lige set din film. Ej hvor er det synd at dine hænder meget af tiden arbejder udenfor billedet...

  SvarSlet
 3. God instruktion du laver på din video :-) Glæder mig til Hendes Verden (jeg får altid Hendes Verden fra min mor, så snart hun er færdig med at læse og gætte kryds & tværs :-)
  Vil kaste mig over halsrøret og må nok leve med, at jeg må dele brugen af det med min dejlige steddatter! Jeg kan selvfølgelig også lave to..

  SvarSlet
 4. Jeg havde også set at opskriften var kommet på Filcolanas side, men købte så alligevel Hendes Verden idag pga opskriften (så slipper jeg jo også for at printe, ikk).

  Spændende med din bog, Charlotte!!!

  SvarSlet
 5. Førts tak til jer alle for jeres kommentare, det glæder mig at så mange har fundet opskriften på Filcolanas side, den er mere fyldestgørende en en magazin kan tillade sig at udgive.
  Majer jeg håber du fik det ud af filmen der er vigtigt. Næste gang jeg skal lave videoer, vil jeg få en til at hjælpe mig, det er svært at lave flotte videoer selv. Beklager at kvaliteten er der efter. Kast di ud i tørklædet med det samme, det er let nok, eller lav puls varmere i mønsteret for at øve det. du skal bruge ca 28 - 32 masker.

  SvarSlet
 6. Tak Charlotte, det gjorde jeg trods alt ;-) Du kan tro jeg skal øve mig på pulsvarmere :-) En tanke slog ned i mig da jeg sad med en strikkeprøve på mønstret i aftes. Strikker du altid ret, for jeg har intet set om vrang strik. Jeg er nemlig ikke den store fan af strik på strømpepinde, men strikker kun på rundpinde... Eller kommer dette i bogen???
  Ellers bare tak for denne for mig nye inspirationskilde til strik. Jeg elsker strik og masser af farver, og det kombinerer du så fint!!!

  SvarSlet
 7. Jeg strikker næsten altid rundt, vrangpinden i flerfarvet strik er dræbende. Jeg anbefaler magic loop frem for strømpepinde, når der er mindre end 50 masker på en omgang. Irene skriver om det her.
  http://www.paapinden.dk/tipsogtricks/denmagiskeloekke.php

  SvarSlet
 8. Hej! Har preci hittat hit och din bok ser så spännande ut:-).
  Undrar över din Ravenclaw bag, på Ravelsry hänvisar du till att du har mönstret gratis men länken är trasig...den ser så rolig ut att göra

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.