mandag den 10. oktober 2011

Strikke design, bogsignering og nyt fra bloglandet


I længere tid har jeg strikket på en trøje for Karen Noe. De blå farver spiller en central rolle i denne trøjes farve sammensætning, hvor de danner baggrund for 3 brune farver og en coral rød. Jeg skifter mellem 2 mønstre. Kroppen er strikket i et mønster, hvor de blå farver har mest magt, og over brystet og på ærmerne, er farverne blandet mere sammen i et tættere mønster.


Jeg nyder at strikke på denne trøje, selv om det skrider langsomt frem. På pind 3.5 er der jo intet der går hurtigt. PT er det ikke et aften strik, da nogle af farvetonerne er de samme. I kunstigt lys har jeg svært ved at skælne de 2 mørke brune, fra de to mørke blå. Ikke nå de ligger i nøgler, men når jeg strikker mønster, og på ca hver 10ende omgang møder farverne hinanden, og det er umuligt at se hvad jeg laver. Tilgængæld kan trøjen komme med på job i dag. Vi har langt møde, hvor et computerprogram skal fremlægges. Så må der et spændende strikketøj til ;-)


I lørdags tilbragte jeg hele dagen i Helsinge. Gitte der har Uldgalleriet, havde inviteret mig op for at signere bøger. Det var rigtig hyggeligt. Og lidt mærkeligt, hvad skal man skrive til folk, jeg bliver altså lidt genert. Men også glad, jeg er så super glad for at min bog er blevet taget så godt i mod, det havde jeg aldrig regnet med.


I blogland fandt jeg en af bogens designs "Dhaniya" strikket smukt op. Her er det Rikke der har strikket, og giver på hendes blog en vejledning i den smukke hæklede kant, som hun har valgt at bruge, frem for den strikkede, som jeg bruger i bogen. Jeg er enormt vild med Rikkes farvevalg, og hendes afslutning med de hæklede bomber. Godt strikket Rikke.

7 kommentarer:

 1. Det bliver en smuk, smuk sweater! Og jeg elsker jo alle de blå farver:-)

  SvarSlet
 2. Flot, flot trøje !
  men jeg kan godt se det er et problem, at farverne er svære at skelne i kunstigt lys (når man strikker) - især i den mørke tid vi nu går i møde.
  hvor mon man kan købe din bog ?
  mvh Mona

  SvarSlet
 3. Det bliver som altid spændende at se, når det bliver færdigt.
  Jeg har fulgt dig rigtig længe, og har glædet mig over, hvordan du stille og roligt - og et lille hop - er kommet ud over rampen. Jeg er meget ked af, at vi ikke kunne få dig tilHobro til vores webstrikfestival, men jeg håber at se dig LIVE en snarlig anden gang.
  Jeg er selv igang med halsedissen, men Rikkes er nu ekstra flot!

  SvarSlet
 4. Smuk trøje Charlotte. Du skel ikke være så beskeden, bogen er da rigtig flot. God dag.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg glad for at høre, at du synes om min variant af din halsvarmer :-) Tak for det, Charlotte, og tak for en dejlig opskrift... Der kommer helt sikkert flere varianter fra mine pinde..

  SvarSlet
 6. Sikke da en smuk sweater!
  Dejlige farver og fantastisk mønster.

  Har du forresten fået min mail på Ravelry?

  SvarSlet
 7. Jeg er glad for I kan lide blusen, der er nok mere at vise her efter weekenden.
  Bogen kan købes i de fleste garnbutikker der forhandler filcolana ellers prøv 123knit.com eller rasmilla.dk begge har bogen på deres web-shop.
  Ann jeg er ked af jeg ikke kunne komme til Hobro, hold øje med min kursus kalender, jeg skal ud til en del i dette og det nye år.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.