tirsdag den 14. februar 2012

Retro Romantik - designet til Mohair by Canard


Den kom af pindene i går aftes, og nu skriver jeg på opskriften til Mohair by Canard. Der er ikke meget Retro Romantik over stylingen efter som jeg ikke selv går i Retro Romantisk tøj. Jeg tog mine haremsbukser, trak dem op over brystet på ginen, så de kunne danne en fin baggrund for blusen.


Jeg kunne faktisk godt se blusen og bukserne sammen som et fint lille sommer sæt. Var det til mig selv jeg strikkede blusen, ville den nok have fået en gul flæse eller lignende.


Flæse kanten er jeg rigtig godt tilfreds med, jeg kan mærke at det ikke er den sidste flæse i ser fra min side. Nu glæder jeg mig bare til at se blusen stylet på en model. 

Jeg blev lige mindet om at ryggen ikke var vist - det er bare en helt glatstrikket ryg, men her har i den.


4 kommentarer:

 1. Det er en rigtig sød bluse. Jeg kunne nu også se den over en lys smal sommerkjole (eller en smal?) - rigtig fin og let

  SvarSlet
 2. Jeg vil prøve at se om ikke jeg kan lokke en af veninderne i en lille stram sag, og så blusen oven på. Tror det viser den bedre, end min gine.

  SvarSlet
 3. Ved du hvad? den er da slet ikke så dårlig, super romantisk. Jeg kan lige se den for mig, over en sød sommerkjole. Den kan du godt være stolt af, så sød :-)

  SvarSlet
 4. den er da rigtig sød :-)

  Ville egentlig gerne have skrevet en mail til dig har lige nogle spørgsmål jeg ikke vil skrive her :-)
  men tænkte at hvis du fik tid, ville jeg blive glad hvis du gad skrive til mig på marion.r@net.telenor.dk

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.