torsdag den 12. april 2012

Sidste kursus dag


I går aftes var det sidste gang, jeg havde begynderstrik, og kald det lige begynder strik igen ;-) Sus og Sidsels, strikkede snoninger med og uden snopind. Der blev prøvet danske og engelske vejledninger. Her er Susannes ene sno-prøve. Super fin.


Sidsels prøve


Lidt lektier, Sidsel strikkede en lækker hue til sin datter, den er strikket i dobbelt tråd Arwetta Classic fra Filcolana. Skøn farve kombination.


Susanne har lavet lækre pulsvarmere, men magiske nøgler, i Peruvian Highland wool, også fra Filcolana. Mobilen og aften belysningen, viser ikke det gode klare farver der er valgt, hvilket er ærgerligt, hvis du vil se hvor flotte de er i dagslys, skal du hoppe forbi og se dem på Susannes side. Og hvis du hopper hen på Sidsels side, kan du se hendes pulsvarmere.

Tusinde tak for denne gang piger, tak for blomsterfrø, glæder mig til at plante dem i den nye have. I har været flittige og rigtig gode.

4 kommentarer:

 1. Jeg har flere gange set din bog hos min lokale yndlings garnpusher (Rasmilla). Og jeg har set flere og flere indlægs om dine teknikker. Men det er først nu, jeg har fundet din blog og kigget nærmere. Og hold da op en guldgrubbe af inspiration og farver - det er jo lige mig :-)

  Alt godt kommer til dem, der venter (på at de selv får fingeren ud), eller hvad man nu siger :-)

  Jeg glæder mig til at følge dig, og skal da lige ned og købe din bog i dag! Jeg kan stadig ikke strikke med to farver uden at stramme det ene garn for meget, men dine gode videoer kan forhåbentlig hjælpe mig.

  KH
  tina

  SvarSlet
 2. Smiler tak Tina, vi ses i aften hos yndlingsbutikken :-)

  SvarSlet
 3. Fik din bog i fødselsdagsgave - glæder mig til at gå igang - er specielt intereseret i dine magiske nøgler - håber jeg får det til....

  SvarSlet
 4. Tillykke Heidi, kom endelig forbi strikke café hos Rasmilla, eller skriv til mig hvis du får brug for hjælp :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.