fredag den 13. april 2012

Strømper str 8 år


En rigtig dejlig gummistøvle sok må man jo eje, når man er barn. Sokken er strikket i Arwetta Classis, farve 268, den måler: Skaft 19 cm, hæl 4,5 cm, fod, 18 cm


Over hælen har jeg strikket en vævemønster, der efter sigende, skulle give mere styrke, til hælen, der som vi jo ved, bliver udsat for megen slid.


Toppen, er strikket i hulmønster, det er meningen der skal trækkes nogle farvede stykker garn gennem hullerne, men hvilken har jeg ikke besluttet mig for endnu. Stykket med huller, skal titte op af støvlen. Nu er sok 2 på pindene, håber at få den færdig i løbet af i dag.

9 kommentarer:

 1. Lækker gummistøvle sok - ideen med multifarver i hullerne er god og kunne jeg som selv finde på at bruge - hvis jeg ellers var ihærdig nok til at strikke 2 ens sokker - jeg går altid død efter den første og har et hav af enlige sokker både i strikkekurven og i vaskekurven:-) god fornøjelse med strik af nr.2 :-)

  SvarSlet
 2. Super ide med lange strømper til gummistøvlerne og når man er pige er det bare så sejt, at kunne bøje kanten ud over støvelen.

  Lækker farve forøvrigt. God fornøjelse med nr. 2 strømpe.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Skøøn idé, her er mor og datter vilde med farven :)
  Ha` en fantastisk weekend - vi sender sol her fra Tarm ;)

  Knus...

  SvarSlet
 4. Super skøn strømpe - både farve og mønster er lige efter både min og datterens hoved ;-) Gang på gang rammer du plet hos os. Kender jeg dig ret, bliver mønstret offentliggjort, men er det til filcolanas hjemmeside, en kommende bog om børnetøj eller dit tilbehørs bogprojekt??? Spændende... ;-) God weekend!

  SvarSlet
 5. Fantastisk strømpe, men strik da 2 af gange så har vi altid et par - en nem sag via magic loop..

  Glæder mig til en beskrivelse af denne sok - kunne måske give grundlag for endnu en omkring strømpe strik..

  God weekende/Bente

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin!! Men jeg må altså grine lidt af en sok i str 8 år :-D Min datter 8 og det er hendes veninde også. De bruger str 32 og str 37 i sko, så str. 8 år er et vidt begreb. (det er ikke min mening at være fræk, men det er da bare sjovt så meget tøsefødder varierer i størrelsen, selv når man kun er 8 år :-))

  SvarSlet
 7. Smiler griner lidt med Camilla, det er selvfølgelig vejledende str, jeg giver vejledning til hvordan man tilpasser sokken til enhver fodlængde.
  Sokkerne kommer i børnebogen.

  SvarSlet
 8. Mycket häftiga och söta.

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine, elsker hjemmestrikket strømper, både at strikke dem og gå med dem, det gør resten af familien faktisk også, mine to drenge får jeg nok ikke i denne model, men måske mine niecer. Til dig Mie kan jeg anbefalde at strikke dem begge på engang, med magicloop som Bente foreslår.Lene Randorff har begået en lille bog To på en pind, som på en enkel måde forklarer teknikken.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.