søndag den 22. juli 2012

Bohemian poncho for Mohair by Canard - snart en poncho


Nu begynder det at tage form, og ponchoens form træder frem. Der er ikke mange dages strik tilbage, før end den skal af pindene. Det er ikke ofte jeg arbejder så målrettet med de enkelte projekter, og får dem færdige i sådan en fart. Men med en stram deadline over hovedet, og endnu et par projekter der mangler, ja så er det vejen.  Men jeg må indrømme at det også er en måde at arbejde på jeg faktisk kan lide bedre end forventet. Der er noget super tilfredsstillende ved at få det ene projekt efter det andet af pindene, og ved at se, hvor hurtigt det rent faktisk kan går, når bare jeg er målrettet nok. Ikke at jeg forventer at blive 100% monogam strikker, men måske er det en god ide at fastholde fokus, og nøjes med at have gang i en 3 stykker af gangen.

Det går lige op for mig, at billedet i dag, matcher billederne fra i går, med chutney og dagsliljer... sjovt :-)

6 kommentarer:

 1. Wauw... Lige min stil. Glæder mig til at se det færdige resultat. Personligt bliver jeg nok heller ikke typen der kun har gang i et enkelt projekt. Har altid gang i mindst 2-3 projekter både på strikkepindende og hæklenålen. Rart at kunne afløse med noget andet når noget driller eller bliver ensformigt.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 2. Jeg er også gået i 'projektafslutnings-mode' - og det helt uden nogen deadlines. Der er bare en stor tilfredsstillelse ved at få tingene gjort færdige.
  Jeg elsker i øvrigt de farver, du arbejder med lige nu. Og dagliljerne og chutney'en! :)

  SvarSlet
 3. Jag gillar verkligen den här ponchon! Färgerna, flätan som går åt andra hållet ... Vill ha!
  Jag har alltid ett antal stickningar på gång, men nu har jag också några deadlines, så jag försöker fokusera på de tre viktigaste. Hoppas att jag lyckas.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver den flot med de lækre farver.

  jeg har også gang i maks 3 ting af gangen, men nogle gange er det for min sjælefreds skyld bedst med mindre har jeg opdaget.

  God søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Virkeligt fede farver!
  Uh - max. antal af projekter? Det der med 3 er nok en god idé, men der er jo så mange spændende ting.... Jeg har vist gang i de første 10!

  SvarSlet
 6. projekter i poser i et skab, tæller vel ikke før de kommer frem igen ;-) men hvis de gør, ja så har jeg nok en 15 - 20 projekter ;-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.