fredag den 27. juli 2012

Vi har fået kattekilling i haven - nåååår


I vores have har der hele tiden været en stor fed vildkat, i mange farver, utrolig sky. For nogle uger siden, fik den killinger inde hos naboen... Og nu er denne kære lille killing flyttet ind i vores have... Nåååårrrr effekten er på sit højeste, den er for kær. Den kan ikke en gang mijave rigtigt endnu.


Den er ikke helt så sky som sin mor, men helt tæt på kommer den nu ikke, billedet her er taget med godt med zoom på. Her sidder den og holder øje med os mens vi er ved at grille.


Da jeg gik lidt tættere på, for at få et bedre billede, så satte den i fuld 4-spring, det ville den ikke være med til. Men da kyllingen begyndte at afgive en dejlig duft, ja så var den altså tilbage igen... Og hvis du kender katten fra Shrek, ja så ved du hvorfor vi endte med at give den lidt kylling ved bordet.

4 kommentarer:

 1. Puss in boots. Lille missepjok, nu har i fået fast middagsgæst. En vildkat kan blive til mange vildkatte, på nogle år. Jeg mener de indfanges og neutraliseres og bliver så sat ud igen, så der ikke bliver flere katte, samtidigt holdes bestandene af mus ( der jo gerne bruger garn, til redebyggeri, gys ) nede.
  God sommer, lindaT, kastrup

  SvarSlet
 2. Hvor sødt! Hvis I serverer rejer, skal den nok blive hængende. Jeg har hørt, at katte vælger ejere med maven - så kan man nok så meget have købt og vaccineret dem!

  SvarSlet
 3. Smiler den er så cute, jeg tror jeg må give den et par rejer i aften :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.