onsdag den 15. august 2012

Texstilmessen august 2012


Søndag kl. 8 kørte vi på messe, transportiden gik på den sidste model, den orange nederst til venstre i billedet. På parkeringspladsen i Vejle hæftede jeg den sidste ende, og kunne aflevere endnu en model - næsten til tiden. Min rundvisning starter på Filcolana satanden


Signe har taget en masse billeder, og er så sød at hun deler dem med resten af netværket. Det er dejligt, for Signe er virkelig god til at tage fine billeder. Til højre ses Støj.


Maya, Kelim og Dhaniya, smiler jeg blev meget glad for at se Nanna havde lavet et lille fint magisknøgle hjørne.


Kunsten at tage en Cardigan med det twist på... her ses den med kraven oppe som hætte... nu glæder jeg mig til at se den stylet.


Og så videre til Mohair by Canard. Min poncho, hang og lyse op blandt en masse naturfarvet ting, jeg er lidt træt af min sammensyning midt for, så du se altså bagsiden her... tror et lille monteringskursus i rib er noget jeg skal se mig om efter... ;-) ret maskerne er fine, men syningen i den mørke rib, er klodset og grim.


City chic leggies, dem er jeg super tilfredse med, nu glæder jeg mig til at se hvad Steens fotograf kan få ud af dem :-) kan du lige se de, høje hæle, lange ben, en lille benvarme der hænge lidt i ål... Jeg ville ønske jeg havde lange stænge, eller måske bare mindre lægmuskler... sådan er det ikke og derfor ingen benvarmere til mig.


Videre rundt på messen og om til Karen Noe, her hænge den blå trøje, og tænk nu kan du meget snart købe opskriften. 


Den fine detalje i nakken, lukket med et wienerlæg. en bluse jeg godt kunne bruge her hjemme lige nu, hvor jeg sidder og fryser lidt.


Rundvisningen slutter ved BC-garn, der sælger min trøje som strikke kit... to go ;-)Marianna har lovet at sende modelbillederne snart, så glæd dig til at den stylet på en fin lille blond sag... Jeg synes faktisk det var sjovt at se hvordan den så ud på en model, tynd som i siv og så se den på mig selv der er en stor medium, men meget lav... Den så jo brand godt ud på os begge.

Det var det for denne gang, tak til Signe for billederne, tak til Nanna, Steen, Karen og Marianna, fordi jeg må designe for jer.

9 kommentarer:

 1. Og tak til dig for rundvisningen :o)
  det var spændende at se dine flotte modeller på messen.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle fine ting, du har lavet. Jeg håber, du fik en masse ros!

  SvarSlet
 3. Det ser jo rigtig godt ud.
  Der er vist et vinterprojekt eller mere for mig ;o)

  SvarSlet
 4. Wow, hvor er det bare flotte sager! Vildt at du kunne nå det. Er helt vild med dine benvarmere, men mine lægge er heller ikke egnede. Du må lave et par luffer i samme mønster :-)

  SvarSlet
 5. Fede sager!
  Dejligt med billede fra messen, når man nu ikke selv kunne være der.....(Jeg drømmer om at få døgnets 24 timer forlænget!)

  Hav en dejlig dag ;)

  Knus herfra!

  SvarSlet
 6. Super flot, Charlotte, dejlig rundvisning

  Stine:)

  SvarSlet
 7. Det var en rigtig fed messe, og jeg eg glad for I kunne lide rundvisningen. Nu håber jeg at jeg har lige så meget klar til næste messe i januar, og måske endda en ny bog, hvis jeg ellers kan blive færdig :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for opdateringen. Meget fine billeder, når man som jeg ikke kom afsted denne gang ;-( Gik åbenbart glip af rigtig mange lækre sager ;-) Især dine skønne sager gad jeg godt have set i virkeligheden... det er bare anderledes end at se på billeder ;-)

  SvarSlet
 9. Det var så lidt :)

  Det var en super hyggelig dag, og jeg nød rigtig meget at have mig kamera med - og at have en lille opgave, som samtale-åbner ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.