tirsdag den 1. januar 2013

Sokker fra tåen op - ben

Hælen er vendt. Jeg er meget tilfreds med den nye hæl, som Cat Bordhi hae opfundet. Sweet tomatoe, er en super god hæl til min fod.
Rigtig godt nytår til jer alle.5 kommentarer:

 1. Jeg har altid strikket sokker fra tåen og op, dog har jeg lavet dem med kile, idet at jeg for mit vedkommende synes at sokkerne bliver hvor de skal, når man bruger en timeglas hæl, så har den rendt rundt på foden.
  Skulle måske se at få slået op til et par sokker, der er helt sikkert nogle i familien som kan bruge dem.

  Ha' et rigtigt godt kreativt år!

  SvarSlet
 2. En af mine veninder er også varm fortaler for "tomathælen", men jeg har endnu ikke afprøvet den.
  Jeg plejer at strikke sokker fra skaft til tå. Den anden vej har jeg prøvet, men mit temperament er ikke helt til den måde, man starter på nede ved tåen :-)

  SvarSlet
 3. Den har jeg så heller aldrig prøvet og jeg kan ikke se det på det lille billed, (ups dårligt syn ).

  Men de ser fine ud altså på afstanden :D

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Godt nytår.
  Mine sokker er færdige og blev rigtig gode. Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve sweet tomato metoden, jeg har bare det problem at jeg ikke kan finde en dansk oversættelse. Er der nogen der ved hvor?
  Anne

  SvarSlet
 5. Fødder er dårlig forskellige, så det er med at prøve noget forskelligt af, til man har et resultat man synes om. Jeg har en kort men bred fod, høj vrist, korte men tykke ben. Jeg passer ganske enkelt ikke en standard sok. Jeg er glad for hælflap, timeglashælen passer mig ikke, men det gør tomathælen, der er i familie med den traditionelle timeglashæl.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.