mandag den 23. september 2013

Fanø strikkefestival 2013Vi var heldige på vejen over... Vi kunne køre lige ombord på færgen, uden ventetid... Hvilket var mere held end timing. Fik den lækreste frokost på Sønder Ho kro. Efterfølgende stod jeg lidt hos Trine B fra Strikkebogen, og signerede bøger i Sønder Ho forsamlingshus... Sikke en trængsel... Jeg er ikke spor forbløffet over at høre at Fanø har haft en samlet indtægt på 40. Milioner kr i denne weekend.
Fredag aften bød på top underholdning leveret af Christine Feldthaus, og et smukt modeshow, hvor Christel Seyfarth viste de smukke modeller fra hendes nye bog... 
Lørdag, var hektisk undervisning fra 9-17, afbrudt af frokostpause... Men så sjovt og underholdende... Om aftenen var der festmiddag, hvor vi fik dejlig mad, igen fik vi god underholdning, sømandsviser sunget af sømænd... Det var sjovt.
Søndag fik jeg set lidt af festivalen, mærket den hektiske sprudlende atmosfære, gjort et par køb (bøger, mere om dem senere). Undervisning om eftermiddagen, igen en sand fornøjelse... Og så i laaaang kø ved færgen. 
Hvad er dit yndlings Fanø minde i år? 
Mit er undervisningen, der var så sjov.


2 kommentarer:

 1. Det var mit første besøg på Fanø strikkefestival, og du milde hvor var det skønt. To bedste ting, fik købt signeret DIMSERIER, tak for det, og var på Workshop med Anette Danielsen lørdag formiddag, hun er en meget levende og dygtig fortæller og underviser. Jeg er glad for at jeg vidste på forhånd, hvad jeg skulle købe, for hold da op der var mange alle steder, vi stod i lange køer, bare for at komme ind til standene, det var næsten for meget.
  Men jeg er klar til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak, håber du kan lide den... Jeg elsker også Annette, hun er en fantastisk kvinde :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.