mandag den 23. september 2013

Neverkont basis på Fanø


Det var sjovt at strikke neverkont basis i går eftermiddags, mit hold var virkelig i hopla, de lod sig ikke mærke med at det var festivalens sidste timer... En enkelt havde endda været på hele 4 workshops... Jeg var træt da vi startede, men den gode stemning gjorde mig hurtig frisk.... Det var først i den lange kø hjem igen, jeg blev træt.
I løbet af i dag vil jeg sammensætte lidt billeder fra weekenden, og dele dem med jer... Men ellers er der dømt fridag... 
Har du skrevet lidt om Fanø på din blog, så link gerne i kommentaren, så vi alle kan få en dejlig Fanø oplevelse gennem blogs.
Rigtig god mandag. 

4 kommentarer:

 1. Fanø beretninger fra Elsebeth, har tyvstjålet og linker... Se lige hendes flotte Garam Masala fra Krydret strik... http://mit-stuff.blogspot.dk/2013/09/fan-with-love.html http://mit-stuff.blogspot.dk/2013/09/fan-2-inspiration.html

  SvarSlet
 2. Det var en dejlig weekend på Fanø. Selvom vi ikke havde fået fat på nogen workshops, blev der hygget og strikket og hæklet. Jeg har skrevet lidt... og vist en del billeder. ;-)
  http://kimbiakat.wordpress.com/2013/09/23/en-fan-strikkefestival-debutant/
  http://kimbiakat.wordpress.com/2013/09/24/strikkefestival-impressions/

  SvarSlet
 3. Ja, det var en skøn weekend :-)
  Så har jeg også lidt Fanøstof på min blog: http://fiberfryd.dk/wordpress/2013/09/fano-lever-og-har-det-godt/

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.