tirsdag den 17. september 2013

Godmorgen



En god start på dagen, har lige opdaget at honning er perfekt i min havergrød. Dagens portion består af; grovvalset havergryn, minimælk, friske blåbær, frysetørret jordbær og honning fra Jane og Leif...(anbefaler den varmt, dyrket i deres egen have, hvor de har bier - se mere hos Rysteribs)... I dag skal der arbejdes på mit design til Kreativ strik, prøver til BC, printe kompendier til Fanø, rulle garn, og pakke kits.
Godmorgen - hvad er dine planer for i dag? 

9 kommentarer:

 1. Jeg sidder her med en ny kande te og hygger mig med mønsterstrik til Rasmilla ;o). Og ellers skal jeg lave så lidt som muligt i løbet af dagen - det trænger man til en gang imellem... (jeg gør i hvert fald ;o) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, de dage dem trænger jeg også til ind i mellem... En dag med et simpelt strikketøj, kaffe/te, og et godt album, med stille musik...
   Spændt på at se hvad du får strikket :-)

   Slet
 2. Och jag önskar att jag kunde ägna mig lika mycket åt garn idag, som du kan Charlotte... Jag ska sitta framför datorn på jobbet större delen av dagen. Stickning först i kväll. Men då ska jag tillåta mig själv att börja på en ny vantstickning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer helt sikkert en dag, hvor det bliver sådan for dig også... Hvilke vanter skal du strikke, eget design måske?

   Slet
  2. Ingen egen design den här gången, utan de här: http://ysolda.com/patterns/narwhal-mittens. Ibland är det skönt att vila sina egna hjärnceller i någon annans hyfsat komplicerade mönster...

   Slet
  3. Det blir nog dottern som tar dem... Inte minst med tanke på att hon tänker utbilda sig till marinbiolog.

   Slet
  4. Smiler det kunne jeg godt forestille mig... Jeg vil også have en der strikker vanter til mig... ;-P

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.