fredag den 30. januar 2015

Højdepunkter 2015 Januar

Er det bare mig, eller fløj Januar forbi med 110 i timen? 

For mig har januar været en kæmpe fornøjelse og det er der flere årsager til. Jeg begyndte året men en vejledning til hvordan en raglansweater monteres, her er både vejledning til sammensyning af masker under ærmerne og tre forskellige teknikker til at hæfte ender. Du kan læse mere her.

I januar udgav Filcolana tre af mine opskrifter, ThetisBegonia og Possidon. Tak for at I har taget så godt i mod dem.

Midt på måneden pakkede jeg kuffertene og sprang om bord på et fly til Stockholm, hvor jeg underviste i Grafisk gobelinstrik  Krydret strik  Giga snoninger og så holdt jeg foredrag om farver og inspiration. Maria Gustaffson har blogget om mit besøg, links i dette afsnit føre til hendes blog. Prøv lige at se hvad Maria fik ud af mit gobelin kursus her. Tak for en dejlig weekend Stockholm...

Sidst på måneden stod det på klargøring til AOH messen  først skulle mit tørklæde med magiske nøgler strikkes op i violette farver, og så skulle der vikles garn til både kits og haspe. Vi ses på standen #garnselskabet

Rigtig god weekend.

Short in English
January has been bussy I have had an finishing tutorial on the blog, 3 pattern released at Filcolana, all is  translated in to english see Them here. I got to travle to Stockholm in Sweeden to teaching and giving a lecture. All was great fun. This weekend Im trending a craft fair in Copenhagen. 
Have a nice weekend. 

4 kommentarer:

 1. Det er vist forståeligt, at din januar er fløjet væk, du har jo nået ganske meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en god start på året :-)

   Slet
 2. Sikken en januar du får da rigtig lavet og oplevet noget.har været Ved at se på nogle af dine indlæg om din grønlands inspireret kommende bog den glæder jeg mig til at se det du indtil vidre har lagt ud ser rigtig spændende ud sokkerne to die for de er bare for skønne.
  Dorte d.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, det er også min favorit pt.

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.