tirsdag den 15. februar 2011

Mens vi venter.

Om præcis 1 og en halv time har jeg mit først kursus...  nerverne hænger uden på tøjet, tænk jeg har undervist i mere end 5 år, og nu er jeg nervøs... Altså på den gode måde, jeg glæder mig, håber folk kan lide det jeg har lavet... at de synes pris og kvalitet hænger sammen. Jeg har taget lidt mens jeg venter billeder og vil lige dele min iver og glæde med jer.

6 kommentarer:

 1. Pøj pøj med det hele. Jeg tør ikke sige h... og l....- jeg er nemlig amatørskuespiller og vokset op med teater og lidt overtroisk.jeg håber virkelig det kommer til at gå rigtigt godt og du får feedback så du kan korrigere og glæde dig over det der er gået godt.

  SvarSlet
 2. Smiler tak Karin... kan godt lide at du ikke vil jinxe mig :-)

  Har har netop lavet en lille ris og ros samt forslag til nye kurser i min notesbog, og har lagt den frem på kursusbordet... kompendie version 1 ligger klar... glæder mig til version 2 med forbedringer og bedre fotos...

  SvarSlet
 3. Kære du. Jeg kan godt forstå at du glæder dig, og jeg håber da helt klart at vinde muligheden for at lære hos dig også;))

  Er sikker på at det bliver en succes og så skal du huske at fortælle om hvordan det gik bagefter ik..

  Knuus
  Henriette

  SvarSlet
 4. Håber, at det gik godt.

  Knus herfra :o)

  SvarSlet
 5. Det ser flot ud det du har lavet, sikke et kæmpe stort arbejde og flot flot kompendie. spændende hvordan det går og om dine kursister tager godt imod det.

  SvarSlet
 6. Kurset var så positivt, at jeg helt klart vil lave mange flere. er var også ideer til andre kurser... Tak til de 4. der meldte sig til tirsdags kurset.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.